[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2005, o 17:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
Osoby z q3 maja duza przewage ogolnie, gralem ostatnio z jakims pogo ktory mowil mi ze gra dopiero pierwszy dzien i dostalem takie baty ze szok, ale grał sporo w q3.
W ogole np z rg jakos dziwnie sie strzela, w q2 wystarczalo, ze strzeli sie nawet troszke obok a i tak byl trafiony, tutaj jakos idealnie strzelic trzeba.

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2005, o 15:02 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 138
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 0
Nice one, tyle ze pogo gra w to non stop od dluzszego czasu. ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, o 23:23 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
tere fere dzis specjalnie skoczylem po 1gb ramu zeby odpalic ultra quality i FPS te same co przy high, boot mapek tez ten sam czas. na 512 probowalem i byla wielka kicha, teraz jest dobrze. sprzedam Logitech MX518 nieuzywana albo zamienie na mx1000 :D

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, o 11:24 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2005, o 14:57
Posty: 15
Karma: 0
protech nie lepiej zalozyc wlasny klan? i tak masz zamiar grubo miazdzyc, wiec ludki zaraz sie do ciebie zleca ze chca byc twoimi padawanami ;-)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, o 15:09 
Przyczajony

Dołączył(a): 28 lip 2003, o 00:22
Posty: 43
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('KarabasoW', ' ')sprzedam Logitech MX518 nieuzywana albo zamienie na mx1000 :D


Lepiej zamienic na G5 :P a jak sie upierasz przy Cordless to G7.

Dlaczego?

MX1000 ma probkowanie 120Hz, myszki pod USB maja co najmniej 200 Hz (pamietacie myki z programikiem PS2Rate by miec 200Hz na PS2 kiedy nie mialo sie portu/myszki na USB? ), G7 ma 500Hz chyba ze Win9x lub Me = 125 razy na sek.

Testowalem wczesniejsze myszki bezprzewodowe i wg mnie na 120-125 Hz nie da sie grac dlatego nie interesowaly mnie bezprzewodowe... a tu sie G7 milo mozna zdziwic... tyle ze juz kupilem G5 bo mi kabelek nie przeszkadza.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, o 02:07 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Czesc MESS :D. Grasz w q4?? Mam nowego grata. Mozemy pociosac :)

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2005, o 11:13 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2005, o 14:57
Posty: 15
Karma: 0
^^ luzik :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, o 22:13 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
dobra , mam czyste q4 , nową karte grafiki, więc teraz co musze zainstalowac zeby sobie pograc na serwerach:] . Przydal by się jeszcze jakiś FPS map pack i jakis konfig bo cos przycina ostro, jak sie duzo dzieje. Sypniecie linkami,to jutro sobie poklikamy =]

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2005, o 22:40 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
http://alph4.uw.hu/DOX/Quake.4.KEYGEN-RELOADED.rar
(tutaj najlepiej sobie wygeneruj z 20 seriali - mi nie działało około 16)
http://alph4.uw.hu/DOX/Quake.4.DVD.CRACK-DEViANCE.rar
(nie jestem do końca pewien czy to potrzebne przy patchu z vaseline - chyba nie)
http://alph4.uw.hu/DOX/Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL.rar
(blokuje keychecka)
http://alph4.uw.hu/DOX/Quake.4.Public.S ... SELiNE.rar
(patch do gry w necie - najważniejszy)

To takie najważniejsze pliki do gry na nieorginalanym q4 :D!

http://quake4.owned.pl/

Tutaj znajdziesz oficjalną łatkę i w dziale mapy mappaki potrzebne do gry :). Prócz tego są chyba jeszcze mapki dodatkowe - l4dm1 (Galang), Phrantic (Final) [GENIALNA!], pro-bliptourney1.

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 16:38 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
tak,.. zainstalowałem q4, te wszytskie fps paki itp, na moim pozmienbianym konfigu działa super... moj komp to semptron 2500 ,512 ram , geforce 6200 programowo zeminiony na 6600. Jeszcze nie smigalem mp ale tylko na duzych przestrzeniach w sp i gdy sie naprawde duzo dzieje widac lekkie spadki fps. Czy sa juz jakies p[rogsy do oprobki pakow, tekstur? Mam zamiar pzrerowbi tak q4 jak moje q2.

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 18:26 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
jesli chodzi ci o otworzenie pakow to mozesz je pakscapem otworzyc.

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 21:53 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Kriss w jakiej rozdzielce?:)

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, o 21:56 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
$this->bbcode_second_pass_quote('kriss', 't')ak,.. zainstalowałem q4, te wszytskie fps paki itp, na moim pozmienbianym konfigu działa super... moj komp to semptron 2500 ,512 ram , geforce 6200 programowo zeminiony na 6600. Jeszcze nie smigalem mp ale tylko na duzych przestrzeniach w sp i gdy sie naprawde duzo dzieje widac lekkie spadki fps. Czy sa juz jakies p[rogsy do oprobki pakow, tekstur? Mam zamiar pzrerowbi tak q4 jak moje q2.


paka otworzysz nawet winrarem, packskapem tez otworzysz podobnie jak paki z q2, ale to ci nic nie da... to nie q2 ze mozesz sobie edytowac paki, jedynie co mozesz pozmieniac to dzwieki z paka jezycznego

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, o 00:17 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sty 2003, o 16:28
Posty: 260
Lokalizacja: zapi
Karma: 0
uuu szkoda :D a nie dziala taki trick zeby zreobic czarno biale tekstury ? :D .Po prosrtu w jakims programie zmienic tak na skale szrosci, zeby nie zmienic rozmiaru :] plikow. Mysle ze sie uda, chyba cos robi screeny z gry i z czyms porownuje. :D Zawsze mozna sobie nalozyc nakladke video w sutawieniach karty, ale skiny tez beda czarno biale- :D. Jak dla mnie to te q4 jkest zbyt kolorwo, lubie wszystko czarno na bialym :D

_________________
szef podw


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza