[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 17 gru 2018, o 20:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, o 12:18 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
wystarczy radeon9800pro i 512ddr 400mhz

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, o 22:34 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2003, o 00:33
Posty: 1065
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 50
mialem athlona 3200xp, r9800pro i 512/400mhz ddr, doom 3 chodzil bardzo przyzwoicie na high detalach 1024x768. gdzies w sieci znalazlem cfg ktory poprawial wydajnosc gry na radeonach, po jego uzyciu nie mialem mniej niz 60 fps. btw. byl to doom bez zadnych latek/patchy/dodatkow.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, o 00:17 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
a d3 nie mial ograniczenia 60fps ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, o 09:38 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:17
Posty: 740
Lokalizacja: Z 3miasta :S
Karma: -1
Też mi się tak zawsze wydawało że tam JEDNAK było maxfps 60? :D

_________________
WYBORCO!
Kabaret w sejmie i rz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, o 09:54 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2003, o 00:33
Posty: 1065
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 50
a nie wiem, byc moze ;)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, o 12:11 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2003, o 23:45
Posty: 254
Lokalizacja: Pozna
Karma: 0
jeśli miał 60fps, to zgodnie z tym, co napisał "nie miał mniej niż 60"

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, o 12:25 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
to mogl napisac ze mial stale 60fps bez spadkow :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, o 16:53 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
ja w d3 gralem na : Sempron 2.0 ghz , Radeon 9600 (128mb) , 512 DDR i calkiem niezle chodzil przy maxymalnych detalach , jezezli q4 ma takie same wymagania to u mnie raczej powinno chodzic bez problemu ?

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, o 18:20 
Kozak

Dołączył(a): 12 lip 2004, o 15:47
Posty: 1605
Karma: 0
na moim gf4 64mb bedzie dobrze dzialal a na Twoim radku smigal

_________________
asd

КГБ


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, o 10:50 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
juz minelo troche czasu od premiery gry, jak wspominalem ci grace aK ktorzy maja mozliwosci juz stawiaja pierwsze kroki, a jak to wyglada u Was?


wiem ze graja ass, mik, morf, Lucas, Cs3 ... ktos jeszcze? badz w najblizszym czasie ma zamiar zaczac grac?

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, o 12:54 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lut 2004, o 22:10
Posty: 314
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 7
Od kilku dni zaczalem juz grac. Nawet fajnie sie gra, szczegolnie odkad pojawily sie paki naprawiajace blad fps-ow przy radeonach. W koncu mozna trafiac w przeciwnika.

_________________
Your Blue Room


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, o 13:02 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
Ja troche gralem z poczatku, ale niestety przy duzej liczbie osob na mapie trafic bylo bardzo ciezko mimo cfg ktory mial polepszyc fpsy. Ale skoro wychodza jakies paki, patche itp ktore zanizaja fpsy i jesli to mi pomoze to pewnie bede grubo kacil q4.

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, o 14:08 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2003, o 20:11
Posty: 2548
Lokalizacja: Krynica/Krak
Karma: 45
ja mam warunki do gry, zamierzam grac, ba nawet juz bym gral troche :D ale mam problemy z polaczeniem sie z serverami ?:E

_________________
:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, o 16:43 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
ja jeszcze widzialem na q4 airdka, juby (nie wiem czy ten sam co z q2), mafiaboy z bylego bdj z tego co wiem, mnsm (:D) i jeszcze kilku o ktorych teraz nie pamietam...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, o 18:28 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
i z czego ryjesz :D

_________________
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, o 21:07 
Przyczajony

Dołączył(a): 28 lip 2003, o 00:22
Posty: 43
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 0
Ja chwile poskakalem ale servy CTFa Q4 swieca pustkami :( lub strasza wysokimi pingami (USA) , poza tym powtarzajacy/znikajacy dzwiek mnie wkurza w multi wiec raczej rzadko skacze... w Q2CTF sa dwa niepuste serwery wiec mozna jeszcze poszalec 8)


Ostatnio edytowano 16 lis 2005, o 21:54 przez Vitez, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, o 14:19 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 maja 2004, o 12:29
Posty: 2676
Lokalizacja: Bia
Karma: 24
ja na razie ctfa nie ruszam, musze przezwyczaic sie do tych broni i w ogole troszke innej fizyki niz q2, chetnie bym wstapil do jakiegos klanu ale nie widze zeby jakies poczatkujace istnialy.

_________________
Aby by


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, o 09:02 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2005, o 22:25
Posty: 1513
Lokalizacja: Bia
Karma: 23
klany juz sa :D moj klan np. xDivision

Team-Pentagram , Sky-team , Fear Factory , aK , Logitech - i jeszcze inne , jak widac nie ma duzo do wyboru i na dodatek to nie sa zle klany :]

_________________
Make way for the bad guy. /www.UJB.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, o 22:02 
Przyczajony

Dołączył(a): 28 lip 2003, o 00:22
Posty: 43
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('protech', 'm')usze przezwyczaic sie do tych broni.


Zagraj singla. Naprawde daje niezle przyzwyczajenie do broni.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, o 22:15 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
eee, przeciez w sp jest zupelnie inaczej, bronie trzeba przeladowywac, niektore bronie sa inne, z niektorych inaczej sie strzela troche (zobacz np. jak leca rakiety w single a jak w multi), przy strzelaniu obraz sie trzesie... itd. Nie wiem czy sp to dobry pomysl na przyzwyczajanie sie do broni :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza