[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 04:04

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 15 lut 2012, o 23:57 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
Siemano ; o
Dzisiaj kombinowałem i coś spierdoliłem ; D zamiast tekstur graczy wyświetlają mi sie takie 4-kąty...
Niech ktoś mi wystawi swój folder players, albo da linka jakiegoś, rzecz jasna chodzi mi o te oczojebne tekstury x).

Dam plusika : P

Pozdrawiam, Jesionek :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 16 lut 2012, o 00:02 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
http://www11.zippyshare.com/v/49314347/file.html

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 16 lut 2012, o 08:12 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
Dzięki Adi :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 16 lut 2012, o 20:22 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
I chuj? ; o dalej nie działa :X


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 16 lut 2012, o 20:32 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
chcesz mojego paka? przeglądnij moje sędziowane mecze plq2 i zobacz czy Ci podejdzie ...

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 16 lut 2012, o 20:45 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
brak Ci modeli, nie skinow.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 21 lut 2012, o 15:09 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
Więc co zrobić?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 21 lut 2012, o 15:17 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
w baseq2/models/players powinienes miec 2 foldery male i female. w nich np plik tris.md2 ? jak nie to zobacz w pakach. jak nigdzie nie bedzie to nastepnym razem okrajaj q2 bardziej uwaznie...

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 21 lut 2012, o 15:25 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
Faktycznie, tris.md2 tam nie ma : P
#edit:
wystarczy jak przekopiuje go z folderu deadbods?
Bo to przecież folder od trupów, chyba nie...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 21 lut 2012, o 16:20 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('Jesionek', 'F')aktycznie, tris.md2 tam nie ma : P
#edit:
wystarczy jak przekopiuje go z folderu deadbods?
Bo to przecież folder od trupów, chyba nie...

jak chcesz zeby ci biegaly modele trupow ktore nie moga "trzymac" broni to smialo... co wiecej hashlisty z AC beda wywalac ci komunikat o blednych podmienionych modelach...

chcesz miec spokoj, wgraj spowrotem oryginalne modele...
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Brak tekstur graczy ;>
PostNapisane: 21 lut 2012, o 19:23 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
Przekleiłem z oryginalnego do swojego i dalej nic ;s
#edit:
Dobra, uporałem sie już z tym :D dzięki dem, +


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza