[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 20 wrz 2019, o 23:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Quake II z R1Q2 z oryginalnymi teksturami
PostNapisane: 24 maja 2011, o 23:40 
Slaby koles

Dołączył(a): 24 maja 2011, o 23:35
Posty: 2
Karma: 0
Witam, ściągnąłem Quake II z R1Q2 z oryginalnymi teksturami, uruchamiam r1q2.exe, wciskam esc, potem game->easy i mam taki błąd:

Obrazek


Can't find map 'base1'

Co mu dolega? Ściągałem z tej strony


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Quake II z R1Q2 z oryginalnymi teksturami
PostNapisane: 24 maja 2011, o 23:57 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
Witam

Quake2, którego ściągnąłeś przeznaczony jest do gry on-line. Jest to release przygotowany stricte pod multiplayer. Nie ma w nim m.in. map do trybu single player, o czym informuje komunikat z Twojego screenshota. Aby pograć w single'a ściągnij pełnego quake2. Najprościej będzie, gdy ściągniesz full wersję.. chociażby stąd:

Spoiler:
http://isohunt.com/torrent_details/150227941/quake2?tab=summary


Wersja ta nie będzie nadawała się do gry po sieci. Aby tak się stało będziesz musiał wgrać odpowiednie patche itp. Jeżeli zamierzasz klikać on-line, to nie kasuj quake'a, z którego pochodzi screenshot.
Teoretycznie mógłbyś wgrać odpowiednie pliki do q2, które już posiadasz, aby móc klikać w tryb single. Jednak byłoby troszkę zabawy z tym i szukania odpowiednich plików .pak - tak więc prościej będzie, gdy zassiesz wersję "oryginalną" z torrenta ;)

_________________
[inc]sil: please...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Quake II z R1Q2 z oryginalnymi teksturami
PostNapisane: 25 maja 2011, o 00:10 
Slaby koles

Dołączył(a): 24 maja 2011, o 23:35
Posty: 2
Karma: 0
Właściwie to jest mi obojętne czy to będzie single, czy multi, wolałbym multi, ale multi nie działa więc próbowałem single.
Kiedy próbuję połączyć się z pierwszym lepszym serwerem, mam coś takiego:

Obrazek

Dodam że mam anticheat.dll, był od razu po instalacji, ustawiłem w AVG żeby ignorował ten plik

Edit:

Sorry za zawracanie głowy, odpaliłem R1Q2Updater.exe, ściągnęło nową wersję anticheat i już śmiga


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza