[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 11 gru 2019, o 22:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Anticheat problem
PostNapisane: 18 lip 2010, o 10:09 
Slaby koles

Dołączył(a): 18 lip 2010, o 10:05
Posty: 1
Karma: 0
Czesc, chciałbym powrocic do q2, ale ten anticheat to jedna wielka glupota, kombinuje i dalej nic wywalilem antyvira, wylaczylem firewalla i dalej mam napisane, podczas podlaczania do servera z anticheat, że go nie mam.... Dodam, że mam Windows. Pomóżcie bo już nie wyrabiam ;) Nie działa przez aprq2, r1q2

Gum!5


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Anticheat problem
PostNapisane: 18 lip 2010, o 10:51 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2007, o 21:25
Posty: 960
Karma: 67
1. musisz miec zaktualizowanego anticheata
2. wywaliles czy wylaczyles? jest to dosc spora roznica, takze zalezy jaki antywir, ale wystarczylo tylko dodac do wyjatkow

_________________
Umci umci tralalala


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza