[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 8 gru 2019, o 05:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 7 sie 2009, o 19:51 
Slaby koles

Dołączył(a): 7 sie 2009, o 19:46
Posty: 1
Karma: 0
Witam, a wiec moj problem polega na tym ze mam Queka2 3.2 i gdy chce zagrac na serwerze gdzie jest wymagany anty, dodam ze pobralem klienta ale nie wiem gdzie go zainstalowac, plz help


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 7 sie 2009, o 19:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2003, o 20:02
Posty: 1265
Lokalizacja: mieszkasz?
Karma: 61
do folderu gdzie masz quake2.exe tak żeby sie tam znalazł r1q2.exe czy aprq2 zalezy co ściągnałeś
i odpalasz jednym albo drugim

_________________
z rakietą Ci do twarzy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 8 sie 2009, o 13:29 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
http://anticheat.planetquake.pl/#1.1


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 5 lut 2010, o 00:25 
Slaby koles

Dołączył(a): 5 lut 2010, o 00:11
Posty: 2
Karma: 0
Siema , mam mały problem ;)
Nie moge wejsc na żaden serwer na którym wymagany jest anticheat.
W windowsie wyskoczył mi komunikat , ze anticheat jest zainfekowany wirusem Win32/heur. Ok , wywaliłem go nastepnie wlazłem na strone r1ch.net , sciagnalem r1q2 websetup i zainstalowalem go. Znów wirus , ten sam :-/
Nastepnie sciągnalem anticheat.dll ( sciągnelo sie z tym samym wirusem )
Dodam jeszcze , że jak proboje wejsc na serwer to w windowsie wyskakuje mi komunikat z antywira, że rozpoznano zagrożenie w pliku anticheat.dll... a w q2 w consoli pisze że brak modułu anticheat... :) Jak wyskakuje komunikat z antywira , daje ignoruj i dalej to samo...

Ktoś może coś zaradzić ? :shocked!:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 5 lut 2010, o 00:42 
Kozak

Dołączył(a): 29 sie 2003, o 15:48
Posty: 1428
Lokalizacja: de
Karma: 118
musisz dodac antycheat.dll do listy wykluczen w twoim antywirze, jesli r1q2.exe czy aprq2.exe wskazuje jako wirus to rowniez.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 5 lut 2010, o 00:53 
Slaby koles

Dołączył(a): 5 lut 2010, o 00:11
Posty: 2
Karma: 0
dzięki norman , faktycznie o to chodzilo , tylko dziwie sie , bo nic nie zmienialem ( ani antywirusa , ani q2 ) i nagle przestało dzialac :) ale już działa :)
thx :piwo:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 5 lut 2010, o 01:04 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2005, o 13:53
Posty: 3550
Karma: 140
bo dzisiaj r1ch (osoba odpowiedzialna za antycheat.dll) cos pozmieniala, ogolnie sporo osob mialo z tym dzisiaj problem

_________________
#czesc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Antycheat/ problemik
PostNapisane: 5 lut 2010, o 18:16 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
moze robi sobie jakis botnet z "pomoca" graczy :] ;)

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza