[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 04:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 15 mar 2008, o 17:51 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
Witam : ]
Mam pytanie, czy mogę mieć wszystkie ważniejsze rzeczy i pliki z innych paków w jednym konkretnym (np. pak0.pak)?
Pozdrawiam, Jesionek

@Down

Dzięęęęęęęęki : ]
Pozdrawiam, Jesionek


Ostatnio edytowano 15 mar 2008, o 18:12 przez Jesionek, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 15 mar 2008, o 18:11 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2003, o 11:34
Posty: 2090
Lokalizacja: Stalowka/Krakow
Karma: 53
tak

_________________
pijemy za mamy bo jak mamy to pijemy:P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 15 mar 2008, o 18:27 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
A czy muszę mieć w baseq2 np. "players"? Czy wystarczy że mam w paku? xd
Pozdrawiam, Jesionek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 15 mar 2008, o 19:14 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
omg :]
ważne żeby było, katalog , pak - whatever...
pliki nie muszą się dublować... :]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 15 mar 2008, o 19:31 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2003, o 12:38
Posty: 1237
Lokalizacja: Poland/3miasto/gdA
Karma: 25
trzeba powidziec ze jesionek się uczy ;d

kiedys nie wiedzial czym paka otworzyc a teraz kmini ze pak ma strukture jak podkatalogi q2 !

dajesz rade ;]

_________________
kilerj / [STA]KILER.J / Westbam! / PogromcaDziewic

god mode, give all i do piek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 15 mar 2008, o 23:29 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
@up
Hehehehe ;)
Twój post jakoś tak wywołał uśmiech na mojej twarzy ;).
Dzięki.
Pozdrawiam, Jesionek.
@down
To już wiem :D


Ostatnio edytowano 18 mar 2008, o 01:27 przez Jesionek, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 18 mar 2008, o 01:01 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
Tak, wszystko co masz w baseq2/ (prócz .dll i innych plików potrzebnych do dzialania gry) możesz śmiało wrzucać do pak'a.

_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 18 mar 2008, o 13:47 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
@up
Już wiem ^^
Pozdrawiam, Jesionek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Wszystko w jednym paku?
PostNapisane: 4 maja 2008, o 23:32 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
A jednak nie można upchać za dużo bo wtedy wywala błąd przy odpalaniu q2, zawsze istnieje jednak możliwość zrobienia innego paka.

Pozdrawiam, Jesionek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza