[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 22 sie 2019, o 12:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 14:10 
Przyczajony

Dołączył(a): 16 lut 2008, o 13:41
Posty: 30
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 7
Wrzucam podrasowane przeze mnie boty 3zb2.

Załącznik:
3ZB2.rar


Teraz mała instrukcja:
1. Wrzucamy je do folderu głównego Q2
2. Wchodzimy do folderu 3ZB2 i klikamy RUN 3ZBII.exe
3. Włączamy q2dm1 wpisujemy "skill 4" i jeszcze raz tą mapę włączamy żeby potwierdzić zmiane.
4. Teraz dodajemy boty... ( klikamy znaczek plusu i minusu na klawiaturze numów żeby wybrać ilość a enterem potwierdzamy).
5. Cieszymy się grą :)

Boty są tylko 3 : Siub, Dub i Turbopierd :) Myślę że starczy naszym początkującym :)

Pozdrawiam obc

Proszę o komentarze....


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 14:30 
Kozak

Dołączył(a): 21 cze 2002, o 20:33
Posty: 1030
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 19
a kto Ty jestes ? :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 14:38 
Przyczajony

Dołączył(a): 16 lut 2008, o 13:41
Posty: 30
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 7
Kiedyś grałem z nickiem Pet... dużą przerwę miałem ;) a co nie można tutaj pisać ? :D Trzeba być znany ? :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 14:54 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
Co znaczy podrasowane? Jakis changelog? Co je wyróżnia od podstawowego 3zb2?

_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 15:00 
Przyczajony

Dołączył(a): 16 lut 2008, o 13:41
Posty: 30
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 7
Cel i uniki, zresztą zobacz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 21:13 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 31 sty 2008, o 11:02
Posty: 281
Lokalizacja: Bia
Karma: -89
Dobre dobre dla początkujących , masz plusa odemnie :D

_________________
Quake 2 umar


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 21:18 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 31 sty 2008, o 11:02
Posty: 281
Lokalizacja: Bia
Karma: -89
A jeszcze jedno małe pytanko

"( klikamy znaczek plusu i minusu na klawiaturze numów żeby wybrać ilość a enterem potwierdzamy)."

to wpisać w konsoli czy jak ? :D

_________________
Quake 2 umar


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 23:01 
Kozak

Dołączył(a): 21 cze 2002, o 20:33
Posty: 1030
Lokalizacja: Gdańsk
Karma: 19
$this->bbcode_second_pass_quote('obc', 'K')iedyś grałem z nickiem Pet... dużą przerwę miałem ;) a co nie można tutaj pisać ? :D Trzeba być znany ? :D


Tylko tak spytalem :) Fajnie, ze ktos pomaga w zdobywaniu "skilla" mlodym graczom :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 23:21 
Przyczajony

Dołączył(a): 16 lut 2008, o 13:41
Posty: 30
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 7
$this->bbcode_second_pass_quote('xaw', 'A') jeszcze jedno małe pytanko

"( klikamy znaczek plusu i minusu na klawiaturze numów żeby wybrać ilość a enterem potwierdzamy)."

to wpisać w konsoli czy jak ? :D


Nic nie wpisujesz w konsoli :roll: Tak jak napisałem... wciskasz załóżmy 2x plus i dajesz enter żeby boty weszły :D A jak chcesz usunąć to dajesz minusa i enter :ok:

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 16 lut 2008, o 23:28 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 31 sty 2008, o 11:02
Posty: 281
Lokalizacja: Bia
Karma: -89
o dziękóweczka teraz działa jak należy :D good job!

_________________
Quake 2 umar


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 7 mar 2008, o 19:55 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2925
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
kiknelem te 3zb2,exe wpisalem map q2dm1 wpisalem skill 4 i znow q2dm1 2x +i botow nie ma .... :|

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 7 mar 2008, o 23:41 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lis 2006, o 15:50
Posty: 1603
Lokalizacja: 3city
Karma: 56
a dales enter czy cos tam ?
jak kliknales tego + na numerycznej ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 7 mar 2008, o 23:51 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2925
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
taaaaa :))))))))))

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 8 mar 2008, o 11:20 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 31 sty 2008, o 11:02
Posty: 281
Lokalizacja: Bia
Karma: -89
Włącz q2dm1 wpisz "skill 4" i jeszcze raz zmień na q2dm1, dodaj boty clik! znaczek plusu i minusu na klawiaturze numerycznej żeby wybrać ilość a enterem zatwierdzasz musi działać :D

_________________
Quake 2 umar


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 8 mar 2008, o 19:41 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2925
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
OMFG !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA wez juz z/m przeciez widze co pisze na samej gorze nie musisz tego samego przepisywac

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 8 mar 2008, o 22:56 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 31 sty 2008, o 11:02
Posty: 281
Lokalizacja: Bia
Karma: -89
No to ty jesteś idiotą. Ja ci pomgam a ty mi tu zm wychodzisz, ogol jajka i do przedszkola, napewno się przyda bo mając wszystko opisane żebyś nie umiał tego zrobić młotku.

_________________
Quake 2 umar


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 9 mar 2008, o 13:21 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2925
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
zes przepisal to samo co on napisal na samej gorze ,widzisz tu pomoc dziwko ?^^

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 9 mar 2008, o 14:01 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 31 sty 2008, o 11:02
Posty: 281
Lokalizacja: Bia
Karma: -89
masz na imie

_________________
Quake 2 umar


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 9 mar 2008, o 16:32 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
siwy, czemu sie unosisz? pierw zadajesz pytanie , masz odpowiedz i sie pienisz ze po chuj Ci odpisuje i ze widzisz co na gorze pisze, jak widziales co pisze na gorze to po co pytales ? widocznie czegos nie zrozumiales ... albo nie przejrzales calego topica (faktycznie taki duzy ze ciezko bylo to zrobic)

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 9 mar 2008, o 23:04 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2925
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
no bo zrobilem wszystko tak jak napisal .PET a to jakas ma roznice jak sciagne full q2 bo mam jakiegos 40 mb ??

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza