[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 26 cze 2019, o 21:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 9 mar 2008, o 23:12 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
masz internet to po co Ci boty? :)
Osobiscie nie wiem w czym problem, najwidoczniej niektorym osobom dziala :o
PS a enter na koncu wciskales? :> tak tylko pytam ;D (wiem bylo juz wyzej pisane ;) )
pozdro

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 10 mar 2008, o 08:27 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2924
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
Wszystko robilem :D.Mam internet ale mam ping w q2 120 .... a w cs 15-20 wiec wole sobie zbotami pograc niz na necie :D

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 10 mar 2008, o 08:48 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 sie 2006, o 17:25
Posty: 2550
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 176
Musisz wcisnac enter na klawiaturze numeracyjnej, normalny jak wcisniesz to nie bedzie botow :D i oczywiscie num lock :D

_________________
TLTF jest jak Media Markt - nie dla idiotów


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 10 mar 2008, o 18:28 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2924
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
omg dziala :-) juz all :P thx THE SIMSON :D algida

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 14 mar 2008, o 17:50 
Cukierkowy

Dołączył(a): 13 sty 2008, o 19:10
Posty: 201
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Karma: 7
@Pet
Ten bot jest po kozaku, z gladiatorem z Tourneya wygrywam 20:0 spokojnie, a z tym jest to... heh... no... bardzo trudne ;).
Dzięki i pozdrawiam, Jesionek!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Bot 3zb2 podrasowany...
PostNapisane: 2 maja 2008, o 10:38 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
http://quake2.com.pl/infopage.php?id=37

opis uruchamiania botow


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza