[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 05:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: keygrip
PostNapisane: 28 lip 2005, o 08:18 
Przyczajony

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 15:30
Posty: 77
Karma: 0
da sie jakos w keygripie ustawic, zeby podglad demek otwieral sie w nocheacie, a nie w zwyklym quake2.exe?, bo mi wyskakuje "download nocheat from btyeinc.com" i mi sie wylacza


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: keygrip
PostNapisane: 29 lip 2005, o 08:51 
Kozak

Dołączył(a): 12 lip 2004, o 15:47
Posty: 1605
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('beestia', 'd')a sie jakos w keygripie ustawic, zeby podglad demek otwieral sie w nocheacie, a nie w zwyklym quake2.exe?, bo mi wyskakuje "download nocheat from btyeinc.com" i mi sie wylacza

a poszukaj w opcji do recznego ustalenia sciezki q2, otworz folder z q2 i zaznacz nocheat.exe?
_________________
asd

КГБ


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, o 10:45 
Przyczajony

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 15:30
Posty: 77
Karma: 0
moge zaznaczyc tylko sam folder


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, o 12:24 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Odkad mam keygrippa zawsze mi sie otwiera w q2ace nie wiem czemu, ale nigdy sie nad nie zastanawialem bo szczerze mowiac to nie ma zadnego znaczenia, to ma byc tylko maly podglad efektow pracy naszej.
Pamietam ze kiedys probowalem odpalic w innym kliencie chyba wlasnie w nc oraz w bq i keygripp sie wykraczal przy otwieraniu demka ale nie pamietam jak to robilem:D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, o 13:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lip 2003, o 14:59
Posty: 1795
Lokalizacja: Starachowice
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('beestia', 'm')oge zaznaczyc tylko sam folder


jak jest tam sciezka to dopisz nocheat.exe na koncu C: ale dawno sie w kg nie bawilem i nie pamietam czy tak sie da

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, o 14:34 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
$this->bbcode_second_pass_quote('TUSs', '')$this->bbcode_second_pass_quote('beestia', 'm')oge zaznaczyc tylko sam folder


jak jest tam sciezka to dopisz nocheat.exe na koncu C: ale dawno sie w kg nie bawilem i nie pamietam czy tak sie da

tak sie nie da, bo jak dopiszesz na koncu nocheat.exe to on bedzie to traktowal jako nazwe podkatalogu i doda na koncu /

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, o 16:13 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
ja mam plik nocheat zmieniony na quake2.exe i dziala :D

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, o 16:38 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2003, o 20:02
Posty: 1265
Lokalizacja: mieszkasz?
Karma: 61
karab zmieniony zeby w nn scripcie otwieralo ip w nocheacie czy nie ? :D

_________________
z rakietą Ci do twarzy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, o 23:39 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Tak tez, w rzeczy samej :D

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: keygrip
PostNapisane: 27 maja 2011, o 13:10 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2005, o 15:27
Posty: 1551
Lokalizacja: Grajewo
Karma: -69
co zrobic gdy chcac odpalic jakies demo w KEJGRIPIE, wypierdala mi blad ze nie mam openhell.dll'a, bo z tego co wyczytalem ten plik traktowany jest jako 'plik czitowy' ew czy ktos moglby podeslac ustawionego juz keygripa? bo moze problem nie tkwi w tym pliku :D

ad. ew jezeli dodam tam do tych ustawien sciezke to wyswietla mi sie inny error:

I/O error 267


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza