[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 20:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: lamer zone or faq topic
PostNapisane: 2 sie 2002, o 20:04 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:52
Posty: 2684
Lokalizacja: warszawa,s
Karma: 427
krotkie pytania, krotka odpowiedz

-------------------------------------------------------------------------------

jak zrobic by po kliknieciu na avika w ie pytal sie czy zapisac czy otworzyc
wiem ze moge kliknac prawym, ale nie zaqwsze otwiera sie menu kontekstowe, a poza tym czasem sie ma sam link i trzeba go wkleic na miejsce na adres

mam ie6 i mmp 7.0

(pytalem loodzi na ircu ale nikt nei wiedzial)

_________________
sierota po Lost ;) & Q2 сдиелно ж ссср


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2002, o 20:22 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
eee ?


zainstalooj sobie dapa - download accelerator - i bedzie ci wszystko sciagal znacznie szybciej niz normalnie

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2002, o 20:22 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
sciagal - nie otwieral :D swinka

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2002, o 22:29 
Przyczajony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 cze 2002, o 00:56
Posty: 45
Lokalizacja: rzeszow
Karma: 0
wlasnie
http://www.downloadaccelerator.com


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2002, o 21:06 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
heh a wiec tak mam taki problem zainstalowalem sobie "orginalego" XP'eka spod starego systemu ME z tym ze zaisntalowalem go na nowym dysq na partycji D, po calej instalacji zaminilem dyski i ten ktory byl secondary teraz jesr primary wiec partycja D stala sie C a pratycja C partycja D (zmiana dyskow o reszcie nie mowie) chodzi o to ze potrzbeuje porgram ktory automatycznie zmienia butujaca partycje bo inaczej ow XP'ek nie odpala (nie uruchamia sie) BootPart nie rowizal sprawy, wiem ze podgbno w XP jest cos takiego jak NTLDR ale nie mgoe tego wyedytowac (uruchomic?) czy ktos ma jakis pomysl albo program lub wie jak ustawic zadana partycje do bootowania kompa, wiem ze XP mozna zaistalowac podobnie jak NT'eka z katalogu I386, niestety nie u mnie :( HELP

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2002, o 23:06 

Karma: 0
HANAN DLACZEGO W DZIALE O Q2 PISZESZ O SWOICH PROBLEMACH Z KOMPUTEREM ?


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2002, o 13:28 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
Moze juz o tym byla mowa na forum, ale nie moge nigdzie tego znalezc. Mianowicie chodzi o obsluge myszy pod winxp w q2. Uzywam q2ace i m_xpfix 1 -> m_restart nie daja żądanego efektu. Uzywam tez Mouseware4921 i mam wylaczana akceleracje myszy. Wlasciwie na tym polega moj problem. Chce miec normalne ruchy myszy bez przyspieszenia.

W q2 gram na rozdzielczosc 640x480 na odswiezaniu 120, a w q2 mimo, ze ustawiam 120 na pulpicie po wejsciu do q2 zmienia sie na 60. :rozjebany:

co zrobic?

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2002, o 02:27 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('hamster', 'h')eh a wiec tak mam taki problem zainstalowalem sobie "orginalego" XP'eka spod starego systemu ME z tym ze zaisntalowalem go na nowym dysq na partycji D, po calej instalacji zaminilem dyski i ten ktory byl secondary teraz jesr primary wiec partycja D stala sie C a pratycja C partycja D (zmiana dyskow o reszcie nie mowie) chodzi o to ze potrzbeuje porgram ktory automatycznie zmienia butujaca partycje bo inaczej ow XP'ek nie odpala (nie uruchamia sie) BootPart nie rowizal sprawy, wiem ze podgbno w XP jest cos takiego jak NTLDR ale nie mgoe tego wyedytowac (uruchomic?) czy ktos ma jakis pomysl albo program lub wie jak ustawic zadana partycje do bootowania kompa, wiem ze XP mozna zaistalowac podobnie jak NT'eka z katalogu I386, niestety nie u mnie :( HELP

niema czegos takiego...
...pozatym zrozumialem ze ma sie bootowac z innego dysku a system jest na innym ???? lol nieda sie tak :lol:

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2002, o 02:47 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:52
Posty: 2684
Lokalizacja: warszawa,s
Karma: 427
bind a downslow
alias downslow "downslow_$modifier"
alias +down "+movedown"
alias -down "-movedown"
alias downslow_0 "+down"
alias +slow "cl_run 0"
alias -slow "cl_run 1"
alias downslow_1 "+slow"

ktos mi to napisze jak powinno byc?

_________________
sierota po Lost ;) & Q2 сдиелно ж ссср


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2002, o 08:56 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
$this->bbcode_second_pass_quote('0NI', '
')
W q2 gram na rozdzielczosc 640x480 na odswiezaniu 120, a w q2 mimo, ze ustawiam 120 na pulpicie po wejsciu do q2 zmienia sie na 60. :rozjebany:

co zrobic?


ale zmieniasz ods w pulpicie na 640 czy w normalnym co masz ?
musisz w 640 ustawic C:

pozatym

http://hem.spray.se/doxx/


podstawa C:
_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2002, o 10:22 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
idzie jakos wylaczyc to ile masz zycia i armora ?


chyba tylko przez przezroczyste ikony nie ?

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2002, o 12:48 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:55
Posty: 308
Lokalizacja: Wolsztyn
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('hanan', 'b')ind a downslow
alias downslow "downslow_$modifier"
alias +down "+movedown"
alias -down "-movedown"
alias downslow_0 "+down"
alias +slow "cl_run 0"
alias -slow "cl_run 1"
alias downslow_1 "+slow"

ktos mi to napisze jak powinno byc?

A co to powinno robic?? Ta czesc jest poprawna, ale brakuje tu jeszcze czegos.
$this->bbcode_second_pass_quote('anomal', '
')idzie jakos wylaczyc to ile masz zycia i armora ?


chyba tylko przez przezroczyste ikony nie ?

Normalnie to tak, ale jak chcesz to usunac z demek to mozna latwiej. Pisze z pamieci, wiec moga byc bledy :P
Otwierasz demko z KeyGripie, wciskasz taka ikonke z literka "i" to jest chyba demo information czy cos takiego.. z lewej strony w nowo otwartym oknie bedzeisz mial liste roznych rzeczy.. szukasz na niej wpisu statusbar i kasujesz go. That's all

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2002, o 12:50 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
wiem ze kg idzie

:(


ale demek jest b duzo do zrobienia
lepiej juz chyba zrbic paka z przezroczystymi eikonami

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2002, o 13:13 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:52
Posty: 2684
Lokalizacja: warszawa,s
Karma: 427
$this->bbcode_second_pass_quote('FiDO', '
')A co to powinno robic?? Ta czesc jest poprawna, ale brakuje tu jeszcze czegos.


powinno przy nacisnieciu klawisza "a" powodowac kucanie, a gdy naciskam klawisz modifiera + klawisz "a" to kolo powinien isc zamiast biec

a dziala tak ze gdy nacisne ktoras z wersji to zostaje to na stale tzn kuca i juz nie wstaje, albo zaczyna isc wolno i juz nie biegnie (nie dziala -movedown i cl_run 1)
_________________
sierota po Lost ;) & Q2 сдиелно ж ссср


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2002, o 08:37 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
$this->bbcode_second_pass_quote('hanan', 'b')ind a downslow
alias downslow "downslow_$modifier"
alias +down "+movedown"
alias -down "-movedown"
alias downslow_0 "+down"
alias +slow "cl_run 0"
alias -slow "cl_run 1"
alias downslow_1 "+slow"

ktos mi to napisze jak powinno byc?

bind a +speed :D
_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2002, o 12:52 
Cichociemny

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 22:24
Posty: 107
Karma: 0
da sie zrobic cos takiego ze np:
klikam na "P" i ustawia sie "fov 90"
klikam drugi raz na "P" i ustawia sie na "fov 100"

ps
jak sie chodzi zeby niebylo slychac krokow?
na wielu demkach tak widzialem ze czlowiek sie chodzi (przyczajony swinka )i chuja sluchac 8O


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2002, o 13:17 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
alias p1 "fov 90;bind p p2"
alias p2 "fov 100;bind p p1"
bind p p1




chodzenie - trzymasz jakis klawisz ktory ma +speed zbindowane

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2002, o 14:00 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:52
Posty: 2684
Lokalizacja: warszawa,s
Karma: 427
$this->bbcode_second_pass_quote('neveride', '
')bind a +speed :D


a jakas sensowna odpowiedz? FIDO?
_________________
sierota po Lost ;) & Q2 сдиелно ж ссср


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2002, o 18:45 

Karma: 0
wystarczy sie schylic i juz bedziesz chodzil bez szelestnie :)
Po chuj jakies aliasy na pol konfiga ?


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2002, o 22:36 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:52
Posty: 2684
Lokalizacja: warszawa,s
Karma: 427
nastepny z glupawym komentarzem
idzcie na inny topic

_________________
sierota po Lost ;) & Q2 сдиелно ж ссср


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 598 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza