[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 22 paź 2018, o 13:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Trudne powroty :)
PostNapisane: 22 sty 2012, o 21:02 
Slaby koles

Dołączył(a): 22 sty 2012, o 18:36
Posty: 3
Karma: 0
Witam,

Sto lat mnie nie było a chciałbym sobie przygrać trochę, tylko trochę się coś zmieniło. Chciałem wyciągnąć swojego cfg z paka razem z celownikiem ale jakoś edycja mi nie idzie. Help pomocy !!! :puppydogeyes:

http://76001.file4u.pl/download/2930993/pak9_www.file4u.pl.pak - link do Pak`u


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 22 sty 2012, o 21:47 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lut 2009, o 13:47
Posty: 2923
Lokalizacja: 3m
Karma: 52
http://www22.zippyshare.com/v/88905954/file.html prosze bardzo link

_________________
-,-


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 22 sty 2012, o 23:49 
Slaby koles

Dołączył(a): 22 sty 2012, o 18:36
Posty: 3
Karma: 0
Oki,

Mam r1q2 chciałbym aby na multi normalnie aby cfg działał, pytanie czy nie lepiej go wyciągnąć czy zostawić w paku tylko pytanie gdzie go wyedytować i wkleić. Sorki że marudze ale wszystko co wiedziałem wyparowało już dawno temu.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 22 sty 2012, o 23:54 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
quake2.info powinno ci pomoc.

a w skrocie: plik config* trzymaj np w folderze baseq2 pod np nazwa keilspooky.cfg, w pliku baseq2/autoexec.cfg oraz baseq2/config.cfg dodaj na koncu pilku "linie exec ../baseq2/keilspooky.cfg",

np. http://quake2.info/moj-pierwszy-konfig/

hf

*dzieki shao ;]

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Ostatnio edytowano 23 sty 2012, o 00:18 przez dem, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 23 sty 2012, o 00:18 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
true. poprawilem.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 23 sty 2012, o 00:53 
Slaby koles

Dołączył(a): 22 sty 2012, o 18:36
Posty: 3
Karma: 0
Dobra dzięki pomotam i dam znać


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 8 sty 2018, o 15:12 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 14:07
Posty: 1040
Lokalizacja: Krynica
Karma: 66
Szczęść Boże Kumple forumowicze :D Mam się bardzo dobrze jakby co :wink:
Pisze do was z takim problemem ponieważ odpaliłem quaka dzisiaj i zderzyłem się z rzeczywistością trudnego powrotu wynikającego z problemem grafiki
Podczas gry (czy to w menu , czy w czasie ruchu ) przez ekran przechodzą mi pasy, w zależności od ustawienia video mode bardziej lub mocniej czy może ktoś miał podobnie, rozwiązał problem i zechciałby pomóc :)

_________________
/Q2/ za serce chwyta czas mija


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 9 sty 2018, o 14:38 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5727
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
Cześć.

Nie widziałem nigdy czegoś takiego. Spróbuję coś pomóc, choć sam ostatni raz grzebałem w tym z 8 lat temu :-)

1. Masz tak w innych grach?
2. Używasz r1q2?
3. Jakie masz ustawione vid_ref i gl_driver w cfg?
4. Jaką masz rozdzielczość natywną monitora i jaką ustawioną w q2 (gl_mode)?
5. Czy masz ustawione vid_forcedheight i vid_forcedwidth czy są 0?

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 3 lut 2018, o 21:43 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2003, o 21:49
Posty: 821
Lokalizacja: Bydgoszcz
Karma: 0
Yo!
Po 12? latach opaliłem sobie q2, wpadam na serwer i marudzi ze mam albo za starego anticzita itp itd, odpalam r1q2 updater , aktualizuje mi pliki, wchodze do gry i ciągle to samo, o czymś nie wiem ?;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 5 lut 2018, o 00:33 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2005, o 01:19
Posty: 119
Lokalizacja: Le
Karma: 3
https://antiche.at/
Na tej stronie do pobrania jest aktualny atnicheat pod windows 10.
Należy również na pewno dodać plik anticheat.dll do wyjątków w antywirusie.
Czasem pomaga po prostu wyloguj i ponownie connect na serwer ;)

_________________
q2 rules


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 11 lut 2018, o 19:37 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2003, o 21:49
Posty: 821
Lokalizacja: Bydgoszcz
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('zyga', 'h')ttps://antiche.at/
Na tej stronie do pobrania jest aktualny atnicheat pod windows 10.
Należy również na pewno dodać plik anticheat.dll do wyjątków w antywirusie.
Czasem pomaga po prostu wyloguj i ponownie connect na serwer ;)



Dzięki! wystarczyło dodać plik do antyvwira ;)

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 2 mar 2018, o 15:20 
Slaby koles

Dołączył(a): 11 mar 2014, o 12:00
Posty: 3
Karma: 0
Kto gra nadal w Quake ?

_________________
http://plexinawymiar.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Trudne powroty :)
PostNapisane: 14 mar 2018, o 23:22 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
http://cup.planetquake.pl/quake2/plq2/

_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza