[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 04:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: BAn
PostNapisane: 16 paź 2011, o 20:20 
Slaby koles

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:14
Posty: 11
Karma: 0
Witam chciałbym sie dowiedziec czemu mam bana na plansze ASTER TDM 1??? z jakiego powodu bo nic nie zrobiłem niestety!!!!!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 16 paź 2011, o 20:26 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
jak chcesz przyspieszyc to i owo, to podaj swoje ip, na jakims nicku grales etc... powodzenia.

ps
aster to server.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 16 paź 2011, o 21:11 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
no mnie też kopie z asterów
chciałem wczoraj poklikać i zonk
na coolnet tdm z nofake wpuszcza bez problemu

znać, że coś się dzieje


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 16 paź 2011, o 22:04 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('ven', 'n')o mnie też kopie z asterów
chciałem wczoraj poklikać i zonk
na coolnet tdm z nofake wpuszcza bez problemu

znać, że coś się dzieje

na aster 1 nie ma nf. no i gosciu pisal o banie wiec mysle ze jednak chodzi o bana...
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 16 paź 2011, o 22:28 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
aaa no tak
teraz już ogarnąłem sprawę
wpuszcza
sory za spam


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 17 paź 2011, o 08:44 
Slaby koles

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:14
Posty: 11
Karma: 0
Moje IP 195.205.194.79
Moj zarejestrowany nik Ebe
I sorki za plansze powinno bys serwer:P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 17 paź 2011, o 10:55 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
z tego co widze nie masz bana w NF, watpie zeby aster1 chwilowo byl zjebany (bo na asterach nie dziala NF, chociaz ostatnio byl problem znowu z aster 2, ale nie aster 1).

poprosze admina zeby sprawdzil czy faktycznie masz bana na asterze, bo mozliwe (ale watpie) by na asterze chwilowo byl ban. jesli chcesz to przyspieszyc to wejdz jeszcze raz na ten server i zrob screena z konsoli to sie dowiemy (jaki komunikat jest ze nie mozesz wejsc) predzej czy masz bana na serverze, czy chwilowo uaktywnil sie niedzialajacy NF.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 17 paź 2011, o 11:35 
Slaby koles

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:14
Posty: 11
Karma: 0
a jak tu wrucic zdjecie?? bo ja troche zielony jestem:P zrobilem screena i mam zapisany na pulpicie w formacie jpg


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 17 paź 2011, o 11:40 
Slaby koles

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:14
Posty: 11
Karma: 0
http://imageshack.us/photo/my-images/18/astertdm1.jpg/ tu jest obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 17 paź 2011, o 19:07 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 mar 2003, o 11:34
Posty: 2090
Lokalizacja: Stalowka/Krakow
Karma: 53
Bardzo mozliwe jest, ze Pio dal bana dla Ciebie bo go z rejla pocisnales. Najlepiej do niego napisz slonik

_________________
pijemy za mamy bo jak mamy to pijemy:P


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 17 paź 2011, o 19:34 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
<LOL> <ROTFL>

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 17 paź 2011, o 20:31 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lis 2006, o 15:22
Posty: 807
Lokalizacja: Dawna Stolica Polaków
Karma: 144
195.205.194.79 - brak wpisów na hacki.. konto nofake jest...
kto z adminów założył tego bana? kojarzy ktoś?
Jeśli nie będzie odzewu ze strony adminów (w ciągu tygodnia) to bana najzwyczajniej ściągnę bo nie widzę przeciwwskazań, aby kolega hasał sobie po serwerze.

_________________
[inc]sil: please...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 18 paź 2011, o 20:14 
Slaby koles

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:14
Posty: 11
Karma: 0
Ja nic nie zrobilem nie mam pojecia kto mi dal bana i za co gram uczciwie i nic nie robie ale chcialbym sie dowiedziec za co mam bana i czemu ktos mi go dal i kto to taki


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 19 paź 2011, o 20:21 
Slaby koles

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:14
Posty: 11
Karma: 0
To jak zdejmiecie mi tego bana


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 19 paź 2011, o 20:23 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
nikt nie uwaza ze to troche zalosne ze zaden admin sie nie przyznal do zalozenia bana?

a ty ebe wez sie kurwa naucz czytac, bo juz mnie wkurwiasz swoim olewaniem innych postow... sil chyba ci jasno napisal?

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 19 paź 2011, o 20:54 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
wez ty sie dem ogarnij
po co od razu wyrazy na k... czy wkur... ?
moze synek ma 13 lat a ty jedziesz jak po starym q2 wyjadaczu.

z drugiej strony moze czas reakcji tydizen to ciut za dlugo?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 19 paź 2011, o 21:51 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lis 2006, o 16:23
Posty: 1579
Lokalizacja: DANZIG
Karma: 154
:D

_________________
Jak nie umiesz, uroń łezkę podnieś się i wciągnij kreskę !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 20 paź 2011, o 11:58 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
widac nikt nie chce sie przyznac do tego bana. pewnie sam sie zalozyl. a mozemy chociaz wiedziec jaka jest lista adminow na aster?

bo wielce ciekaw jestem, kto zalozyl bana, a teraz sie nie chce do niego przyznac.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 20 paź 2011, o 12:18 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
pytaj v3nona to jego serwery


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: BAn
PostNapisane: 20 paź 2011, o 21:16 
Slaby koles

Dołączył(a): 16 paź 2011, o 20:14
Posty: 11
Karma: 0
Dem jak cos umiem czytac i nie mam qrwa 13 lat oki chodzi mi qrwa zeby szybciej zdjac tego bana przeciesz nic nie zrobilem!!! rozumiem jak bym cos zrobil zwyzywal kogos czy cos ale ja nic nie zrobilem teraz to napewno nikt sie nie przyzna


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza