[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 21:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

HUD
hud domy 45%  45%  [ 14 ]
hud domy 54%  54%  [ 17 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł: HUD?
PostNapisane: 22 sie 2008, o 11:33 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
Nowa wersja TDM.
Ankieta:
- hud domyślnie włączony - jeśli mi przeszkadza to wyłączam go za pomocą komendy "hud",
- hud domyślnie wyłączony - bez zmian, chcę go włączyć to wpisuję "hud" w konsoli.

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 22 sie 2008, o 12:37 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
Gram bez huda, rzadko używam. Bah, czasami nawet przeszkadza. Vote always off.

_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 22 sie 2008, o 12:57 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 20:56
Posty: 342
Karma: 65
tez off


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 22 sie 2008, o 15:32 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2007, o 21:25
Posty: 960
Karma: 67
2nd opcja, nigdy go nie uzywalem

_________________
Umci umci tralalala


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 22 sie 2008, o 16:38 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 kwi 2005, o 19:37
Posty: 831
Lokalizacja: Białysok
Karma: 38
hud domyślnie wyłączony

_________________
a, o co tobie bejbe chodzi w sumie? Ja nie wiem, Ty nie wiesz, wiec chuj wie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 22 sie 2008, o 22:08 
Cukierkowy

Dołączył(a): 11 sie 2006, o 15:02
Posty: 206
Karma: 15
a ja go zawsze włączam przyciskiem z ready i record'em więc vote hud domyślnie włączony ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 23 sie 2008, o 21:24 
Mroczny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 mar 2008, o 21:15
Posty: 464
Lokalizacja: Pruszcz Gd (PRG)
Karma: 27
domyslnie wlaczony :piwo:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 24 sie 2008, o 20:33 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2004, o 20:45
Posty: 789
Lokalizacja: ha_mster
Karma: 33
$this->bbcode_second_pass_quote('vIbez', 'a') ja go zawsze włączam przyciskiem z ready i record'em więc vote hud domyślnie włączony ;]



jak hud wlaczasz z ready to po co ci domyslnie on wlaczony
_________________
o <- pch


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 24 sie 2008, o 22:07 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
vote wylaczony

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 26 sie 2008, o 20:58 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 wrz 2007, o 22:07
Posty: 1156
Lokalizacja: Pyrlandia
Karma: 101
wyłaczony


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: HUD?
PostNapisane: 31 sie 2008, o 12:02 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
zostaje bez zmian.
zachęcam do włączania hud'a ręcznie

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza