[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 14 gru 2019, o 04:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Zanim odpowiesz przczytaj posta.
a) 20%  20%  [ 7 ]
b) 38%  38%  [ 13 ]
c) 41%  41%  [ 14 ]
Liczba głosów : 34
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 09:42 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2003, o 23:46
Posty: 1216
Karma: 0
c

reszta bezsensu dla MNIE ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 17:05 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
powiem tylko :E. Automatyczne przelaczanie do oczu gracza ktory ma quada juz od dawna mam na liscie i w wersji najblizszej juz bedzie. Z poziomu moda nie da sie zrobic tego co napisal Jarosław. Buga i tak usune, nawet sie nikt nie zorientuje. Skoro nikt go nie wykorzystuje a ja moge go usunac to jaka jest logika tego, zeby go zostawic?

I niech sie nikomu nie wydaje, ze czekam na odpowiedz i nic w miedzy czasie nie robie. Gadki typu "lepiej bys costam a nie costam" sa tu zupelnie nie na miejscu. Wystawilem temat bo nie bylem pewien czy wybrac sposob a czy b. c dalem tak tylko na wszelki wypadek :]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 17:15 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
taka ze jak go ktos bedzie wykorzystywal bedzie ciekawiej


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 17:16 

Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('Harven', 'B')uga i tak usune, nawet sie nikt nie zorientuje. Skoro nikt go nie wykorzystuje a ja moge go usunac to jaka jest logika tego, zeby go zostawic?


to jaka jest logika tego topicu? Po co robiles ankiete skoro i tak usuniesz?
Z tego co widze to wiekszosc jak na razie jest za zostawieniem tego w spokoju...spruboj sie dostosowac i nie uszczesliwiaj nas na sile slonik

Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 18:15 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
Logika tego topicu jest taka, ze zastanawiam sie ktory sposob naprawy buga wybrac. Moze nie zauwazyles, ale przedstawilem 2 rozne sposoby w pierwszym poscie. :E


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 18:22 

Karma: 0
i 3 - zostawienie go w spokoju :D


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 19:04 
Kozak

Dołączył(a): 23 sie 2003, o 23:56
Posty: 2361
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 3
Zaznaczylem C bo nie trafilem w B .


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 20:48 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
:P

Skoro tak bardzo chcecie to zostawie. Nie daje jednak slowa, ze kiedys tego nie naprawie ;)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2004, o 21:30 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 25 mar 2003, o 22:16
Posty: 646
Lokalizacja: Gda
Karma: 8
po prostu Harven za siebie nie odpowiada :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza