[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 21 paź 2019, o 20:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Czy w name gracza powinna byc dopuszczona spacja?
nie 22%  22%  [ 5 ]
tak 77%  77%  [ 17 ]
Liczba głosów : 22
Autor Wiadomość
 Tytuł: Name gracza w TDM.
PostNapisane: 29 cze 2004, o 12:30 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
Niby spacja to nic wielkiego ale zawsze troche roboty w kodzie.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 12:53 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
tak, mecz sie :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 12:58 

Karma: 0
/action votes yes!
harven: 1 pytanie a nie mozna by było zrobić fastweapons na 3 trybach
1.Normalny jak w zwyklym q2
2.Taki jaki juz zamonotwales
3. Z pro duela?:D

i proponuje zrobić poprawke do votowania zeby przeszedl vote musi brac w nim udzial przynamniej 2 glosujacych...( na tym powinno zalezeć przedewszystkim adminom żeby nikt nie zmieniał ustawien servera jak jest sam na servie praktycznie moze zmieniac wszystkie ustawienia dotyczace gry...tak jest w gxmod'zie jak ktos zna )


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 13:14 
Fajny

Dołączył(a): 1 wrz 2003, o 15:33
Posty: 815
Lokalizacja: bydgoszcz
Karma: 31
vote no

_________________
Mow mi seb :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 13:18 

Karma: 0
vote kickplayer SEBbull


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 13:29 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
Tak sqeeeb, będziesz sam na swoim serwie i nie będziesz mógł zmienić ustawień. Nie będzie opcji zmiany broni pro duel, bo tdm mod nigdy nie miał i nie będzie miał z pro duelem nic wspólnego.

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 13:34 

Karma: 0
on1: z twojego posta nic nie zrozumiałem, a co do pro duela to spójrz na inne gry wpisujesz to i to( jakiś kod gournaga czy inne gody/give alle) i ci jakiś homik skacze po ekranie taka zabawka to czemu nie moze byc cos takiego 4 fun w TDM'ie, a pozatym nie ma servera na pd :S


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 14:32 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 25 mar 2003, o 22:16
Posty: 646
Lokalizacja: Gda
Karma: 8
mi to nie robi zadnej roznicy (czy ze spacja czy bez)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 14:43 
Slaby koles

Dołączył(a): 22 sie 2003, o 15:55
Posty: 19
Lokalizacja: Gdynia
Karma: 0
dałem tak bo ładniej mogą wyglądać taki klanowe xyz ktos tam :D :D :D

_________________
Na chuj sie cieszysz ? I tak masz raka :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 15:35 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2003, o 23:45
Posty: 254
Lokalizacja: Pozna
Karma: 0
vote tak - Głupio by było gdyby mod nie przyjął się tylko dla tego, że brakuje paru "niby" drobiazgów... jeśli będzie dopracowany w detalach - może wyprzeć wysłużone jużnieco mody

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2004, o 16:59 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2003, o 12:38
Posty: 1237
Lokalizacja: Poland/3miasto/gdA
Karma: 25
proponuje ze spacją żeby jakichś jaj nie byUo [jak juz stah powiedział]

_________________
kilerj / [STA]KILER.J / Westbam! / PogromcaDziewic

god mode, give all i do piek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, o 10:31 

Karma: 0
harven: tdm pisaleś sam od zera czy kończysz (kradniesz) czyjś pomysł :?


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, o 14:02 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2003, o 23:45
Posty: 254
Lokalizacja: Pozna
Karma: 0
wykradł i wykorzystał kod z half life 2

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 cze 2004, o 20:47 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
Sa tez fragmenty z dooma III i quake4 :~]. A tak serio to koncze (kradne) pomysl ID Software bo TDM bazuje na zwyklym q2. Jesli nadal niejasne, to wszedlem pewnego dnia na ftp://ftp.idsoftware.com, sciagnalem zrodlo wersji 3.21 (ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/source ... e-3.21.zip) i na tej podstawie zrobilem TDM. Ale takie pytania to nie do tego topiku.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza