[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 11 gru 2019, o 22:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Czy zmienic battle na tdm?
Zmienic na TDM! 55%  55%  [ 29 ]
Poczekac jeszcze troche :/ 28%  28%  [ 15 ]
Zostawic battle :E 15%  15%  [ 8 ]
Liczba głosów : 52
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zamiana serwow BATTLE na TDM?
PostNapisane: 8 lut 2004, o 17:32 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Wydaje mi sie ze mod juz jest na tyle dobry ze mozna przejsc na TDM.
Oto lista serwerow na ktorych mozna by zmienic:

217.8.181.90:27911 "COOLNET: BattleGround" battle
217.8.181.90:27912 "COOLNET: Ligowy 1" battle
217.153.59.106:27910 "Kubus: BattleGround" battle
213.195.142.42:27911 "Kubus2: Ligowy 5" battle
213.195.142.42:27912 "Kubus2: Ligowy 6" battle
213.195.142.42:27914 "Kubus2: Ligowy 7" battle
213.195.142.42:27915 "Kubus2: TooAgressive clan server" battle
213.241.37.38:27911 "Kubus3: AGL ClaN ServeR" battle
213.241.37.38:27912 "KUBUS-3: Infected Practice Server " battle
213.241.37.38:27913 "KUBUS-3: SnG clan server" battle
195.136.250.220:27910 "TELBANK: BattleGround" battle


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 18:00 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
battle się już wysłuzyl !:]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 18:07 
WONS

Dołączył(a): 12 lut 2003, o 23:46
Posty: 3234
Karma: 16
Oczywiscie, ze zamianic >!<


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 18:09 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2477
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
zmienic

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 18:18 
ZamaskoOwany

Dołączył(a): 3 kwi 2003, o 12:13
Posty: 5419
Lokalizacja: Krak
Karma: 224
jak wyżej


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: =]
PostNapisane: 8 lut 2004, o 18:21 
Slaby koles

Dołączył(a): 15 lis 2003, o 23:40
Posty: 7
Lokalizacja: Szprotawa
Karma: 0
dogi vote no

_________________
<nuks>morda psy.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: done
PostNapisane: 8 lut 2004, o 18:35 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Yossarian[Q2] (17:19)
ok zmienie ale tylko ligowe
Yossarian[Q2] (17:20)
zostawie "publiczne" battle czyli kubus:27910, coolnet:27911


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 18:56 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 25 mar 2003, o 22:16
Posty: 646
Lokalizacja: Gda
Karma: 8
zmienic


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 19:12 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 22:57
Posty: 344
Lokalizacja: B-stok
Karma: 7
no to zmieniamy chytry


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 19:19 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 22:57
Posty: 344
Lokalizacja: B-stok
Karma: 7
no to zmieniamy chytry


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 19:28 
Glowny programista polskiej sceny q2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 cze 2003, o 20:49
Posty: 501
Lokalizacja: Krak
Karma: 24
Wersja v0.5 jest juz na tyle dopracowana, ze wg. mnie mozna ja zamienic za battle na niektorych serwerach. Jedynym minusem ktory ja widze jest to, ze dmflagi trzeba ustawiac z konsoli na serwerze. W wersji v0.6 mozna bedzie to robic poprzez vote lub bezposrednia komende admina, ale wiadomo, zawsze mozna serwer apgrejdować. vote yes :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 20:22 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 maja 2003, o 12:38
Posty: 1237
Lokalizacja: Poland/3miasto/gdA
Karma: 25
chyba zmienic...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 20:39 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2003, o 17:42
Posty: 677
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 10
ja sądze że trzeba jeszcze dopracowac na jednym serverze jest ten mod i jesli jest to ta wersja to troche neiczytelne menu nie ma wogole ilosci deathsow i ogolnie mało przejrzysta tablica wynikow.

_________________
Q2 RULEZ !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 21:11 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
tez jestem za zmiana ale scoreborda trzeba dopracowac {SORY ONI :D}

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 21:49 
Kozak

Dołączył(a): 23 sie 2003, o 23:56
Posty: 2361
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 3
zmiana C:


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, o 23:12 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
Niezgadzam się z prostej przyczyny, mod nie jest skończony i serwery będzie trzeba updatować raz na dwa tygodnie. Należy poczekać conajmniej do wersji 0.6

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2004, o 00:02 
Kozak

Dołączył(a): 23 sie 2003, o 23:56
Posty: 2361
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 3
a moze 1.0 bo 1.0 tak fajnie brzmi ;)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2004, o 00:11 
dzionsla cien

Dołączył(a): 5 maja 2003, o 10:11
Posty: 4122
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 118
Jesli maja byc jeszcze jakies poprawki to lepiej poczekac jeszcze troche...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2004, o 21:16 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
ja bym poczekal do zmiany scoreboarda :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2004, o 00:31 
Cukierkowy

Dołączył(a): 10 paź 2003, o 12:04
Posty: 228
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
Ja myśle że mozna by dać tdm na 3-4 servach i sie zobaczy jak sie sprawdza, ja na lanie jak gram to zakładam na TDM (v0.5) i sprawuje sie lepiej niz battle i lepiej niz tourney. I też tym co sie podlaczają jest lepiej bo interface TDM jest przyjaźniejszy od battlowego i tourneyowego.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza