[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 gru 2018, o 12:49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: XQ2LP#2 - co brakuje?
PostNapisane: 16 sie 2003, o 06:12 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Jak narazie mo?e przyjecha? 12 komp?w

Z tego ci co raczej napewno przyjada z kompami to:

As_Best
(1 komp klasy athlon z sieciowka na bnc/rj + kabel rj)

As_Best
(2 komp klasy P1 120mhz z sieciowka bnc/rj + kabel BNC, dodatkowo monit 15" green-color ;) dla astrala)
Jak by kto? chcial na nim pograc z wieksza iloscia fps niz 20 to radze pozyczyc szybszego procka niz 120MHz albo cos wiecej niz voodoo1 :P Jesli mamy go podlaczyc do sieci to ze wzgledu na 3 pci, potrzebna jest karta dzwiekowa na zlacze ISA, albo bedziecie grac na bezfonii :P )

Astral
(bierze monitor odemnie, siec na rj)

Cour
(zapewne bedzie mial wiecej niz wszystko ;) )

Przybysz
(jak wy?ej)

Butch3r
(wszystko)

HerKuL

--------
z tych co moga przyjecha? z kompami:

Anomal
NIEMA:[brakuje kabli bnc lub rj]

Handelek
DA:{moze przywiesc huba!}

Hanan
DA:{monitor tak, innych kompy i monity tez moge wziac, nawet tych co beda jechac pociagiem}

S!ara
co on wogole moze? nie napisal :/

Lajcik
NIEMA:[niemam terminatora i kabla]
MA:[Tr?jnik mam] do bnc?

MoN-SooN
NIEMA:[siec na skretke, kabel moze znajde]

MeeVVasH

Yossarian
DA:{huby, kable, komp, monitor, internet 1 mbps (przez satelite)} -ten kolega musi byc koniecznie! ;D

PaKo
DA:moge hub i monitor


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Sprzet
PostNapisane: 16 sie 2003, o 09:34 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2002, o 20:05
Posty: 771
Karma: 0
Quake II ma wieksze wymagania niz hub +myszka; bedzie ciezko ;/

_________________
Po upadku potrafie wstac! Zebrac ludzi i dalej grac!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, o 13:01 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
znaczy sie tam cos zle wpisalem moze
nie ze nie mam :D
mam lana na skretke

i chyba latwiej bedzie mi wziac huba niz skretke (bo mam gdzies w scianie puszczona)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, o 13:06 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
trojnik i terminator to dla mnie zabrac nie problem :)
na wszelki zabiore dwa.

_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, o 16:12 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
wiec jest tak ze ja jade na 85% z urbaskiem
do tego byc moze majk. Mysle ze w 3ke moze jakiegos kompa wezmiemy ja zobacze czy mojego dam rade wziac.

niejestem hakerem wiec napisze po mojemu co i jak :) mam sieciowke na skretke (taka wtyczka jak telefonowa tylko ciut wieksza) to bada takie kable czy te drugie (wtyczka jak od anteny TV) bo jesli te drugie to jest sens zebym bral kompa skoro nie mam siecioowki i ni epodlacze go do lana ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, o 16:57 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
asbest powiedz na czym siec bedziemy robic w Geju


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, o 19:42 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Jak bozia da tylko RJ, ale jesli bedzie trzeba to polaczymy razem z bnckami. Powiedzcie czy macie huby z dodatkowym wejsciem na bnc

_________________
???????????


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, o 23:16 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
nie


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2003, o 23:32 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Ci co będą grali na czyiś kompach, mogą do mnie wysłać swój cfg i pak - as_best@o2.pl

_________________
???????????


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2003, o 09:59 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 16 wrz 2002, o 14:00
Posty: 310
Lokalizacja: Kolbudy[Gd]
Karma: 0
lub zabrac ze soba na dyskietce lub cd? C:

_________________
cze

[ poziomica nigdy nie k


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2003, o 14:13 
cz:EE
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2002, o 10:49
Posty: 1839
Lokalizacja: Bruksela
Karma: 50
czy ktos bedzie mial jakies w miare glosniczki na ktorych bedzie mozna poslucchac muzy jak nie bedziemy grali ???? ???


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2003, o 19:48 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
Ja raczej nie.

Wsrod tych co jada sie pozmienialo. Ja mam tylko 1 monit porzyczyc astralowi, mam 2 komp, ale juz bez monitora. Jka by ktos mogl wziasc 1 dodatkowy to bym byl wdzieczny.

HUBY, POTRZEBUJEMY HUBY!

1 hub bierze kapitan, yoss moze drugi jesli przyjedzie, ale on dopiero w 4tek, wiec nie jest pewien. PaKo niby moze przywiesc ale nie wiadomo czy bedzie. Ostatecznie mozna kupic, ale to totalna ostatecznosc :P

Pozatym jak macie jakies kable na skretke to bierzcie, ja nie wiem czy kazdy bedzie mial bo nie napisal. Zakladam ze maja, ale lepiej wziasc zapasowy.
MonSoon - kabel musisz znalesc :P

_________________
???????????


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2003, o 21:46 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
no jak bede bral kompa to jakos skombinuje
a skretka prosta czy ta odwrocona lustrzana? :D

btw bede we wtorek lub srode i nie wiem czy na 1 dzien czy cos dluzej.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2003, o 02:15 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2003, o 00:40
Posty: 438
Lokalizacja: P-n
Karma: 23
Wezme huba 8x rj i 1x BNC +1 kabelrj i trojnik BNC

_________________
W


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2003, o 06:48 
H4X0R

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 14:08
Posty: 2832
Karma: 36
zwykly rj, mnsn 8O


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza