cz3
hm.. anomal mieszka na zadupiu. mowil ze do niego jest 20 km z gliwic a mysmy jadac jego poisem przejechali 46

oto posi jak z gliwic dojechac do anomala

:
"
dojazd: jedziesz caly czas ta a4, jest wkoncu mac drive po
lewej, przy nim skrecasz w lewo, jedziesz prosto, potem jest zakret w
prawo (ale tak idzie droga) no i sa tory tramwajowe i dojezdzacie do
takiej glownej ulicy, tam w lewo i caly czs prosto, jest most i za mostem 1
w lewo (kolo stadionu) i pod gorke, jest biedronka , zaraz za nia 10 pietrowiec i ja tam stoje " i huja zamiast 20 min jechalismy tam chyba ponad godzine z takim opisem dojazdu

DDDDD
dojazd do gaju kurde tymi drogami to jest miazga. oni chyba serio zwijaja ten asfal :/ jedziesz jedziesz w pizdo po jakis wiochach a tu jebkoniec drogi i polna droozka :O i jedziesz kurwa 3 hektary niewiadomo gdzie :/
miejsce jest zajebiste jesli chodzi o organizacje zlotow. MIejsca do grania jest w pizdoo duzo, miejsca dop spania tez. Komu nie chce sie grac idzie spac do innego budynq i nikt mu nie przeszkadza i jest luzno
co do samego zlotu:
1) anomal GEY bo nie ma dropuw i zajebywal all bronie jak gralismy timy a potek kurw.. biegalem z blastem a ten darl morde " nie mam kurwa dropoooow !!!!!!"
2) monsun GEY bo mi zjebal q2 :/ i nie umial naprawic !!!!!!
3) wogole malo kto uzywal bindow w timach i kazdy darl morde " jest ich 3 w wodzie !!!!!!!! biegniejcie kurwa do wody !!! nie no kurwa zajebali mnnie !!! "

aaa i text krissa co krzyczal "DOMEK czysto"

DDDD
4)riper cay zjazd sie wydzieral tak ze bylo go slychcac w drugim budynku

DDD
5)hanan pogromca kielbasek

DD
6)as_best i zgon po tym jak zrobil kilka buchow i potem nasikal kolo kibla

DDDD
7)za kazdym raem jak musielismy wyjechac z gaju po zakupy albo odwiesc kogos to wracalismy inna droga !!!!! wogole z dupy strony po jakis polach kurde nie zaoranych :O
jak mi sie cos przypomni to napisze