[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 kwi 2019, o 15:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 01:35 

Karma: 0
Tez uwazam ze mik powinien byc cpt. Tymbardziej, ze ja za bardzo nie mam czasu na organizowanie :E


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 02:43 
Przyczajony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2003, o 09:29
Posty: 40
Lokalizacja: Gda
Karma: 0
a ja tak czekam z ciekawoscia na sklad reprezentacji szwecji i zastanawiam sie czy znajdzie sie w niej purri i czy w niemieckiej znajdzie sie Zyz bo jak widze obaj koledzy ostro zaczeli kariere w q3 i juz nawet klan [u] nie wystartowal w lidze q2 bo widac im sie znudzilo bo ile mozna wygrywac to dali szane innym i poszli pozamiatac scene q3. Narazie widze ze purri nie kuma jeszcze mapy ale jak w koncu znajdzie raila to moze byc grubo.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 05:34 
Cichociemny

Dołączył(a): 10 gru 2002, o 19:45
Posty: 98
Lokalizacja: trojmiasto
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('r@fee', 'T')ez uwazam ze mik powinien byc cpt. Tymbardziej, ze ja za bardzo nie mam czasu na organizowanie :E


i jestem zbytnim raptusem, :D (no dis bro)
_________________
peace


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 09:55 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
imo sytnh + 2-3 graczy, np poto aby nie bylo zonkow ze nagle ktos nie moze grac i jesli okaze fatkem ten zapis w regulaminie o max 3 playerach z jednego klanu

moje propozycje to synth + riven i Ibo

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 16:06 
romek
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 20:47
Posty: 2331
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 29
e tam bio... przestali grac bo nie maja skladu i koniec. Zadne komentarze w takim stylu ze chcieli dac komus innemu szanse nie maja nic wspolnego z prawda... zapytaj sie chociazby moppy co o tym sadzi.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 16:17 

Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('arnoldzik', '')$this->bbcode_second_pass_quote('r@fee', 'T')ez uwazam ze mik powinien byc cpt. Tymbardziej, ze ja za bardzo nie mam czasu na organizowanie :E


i jestem zbytnim raptusem, :D (no dis bro)

Dowodca musi byc facetem z jajami :D

Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 16:31 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
$this->bbcode_second_pass_quote('mik', 'e') tam bio... przestali grac bo nie maja skladu i koniec. Zadne komentarze w takim stylu ze chcieli dac komus innemu szanse nie maja nic wspolnego z prawda... zapytaj sie chociazby moppy co o tym sadzi.

fakt, ale ladny mi "brak skladu". z tego co wiem to tylko fix zrezygnowal z gry...

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2003, o 17:03 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:36
Posty: 133
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
na jakiejsc stronie (chyba nawet na cb, albo na jakims forum) bylo napisane ze u nie ma squadu, bo zyz pojechal do Australii (!), fix gdzies do 2 czesci niemiec, a bez nich nie ma sensu grac... cos takiego:P

_________________
Wiesz co to basketbol? Gra


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 10:17 
Przyczajony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2003, o 09:29
Posty: 40
Lokalizacja: Gda
Karma: 0
hymm no nie wiem jak wygladaja problemy [U] ze skladem moze faktycznie fix nie ga juz, natomiast jesli chodzi o Zyza to moze i gdzies wyjechal jednak jak widze nie przeszkadza mu to chyba zbytnio bo jakos [u] wystartowalo w Cupie w q3 i on twardo gra


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 10:32 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
$this->bbcode_second_pass_quote('Tomejek', 'n')a jakiejsc stronie (chyba nawet na cb, albo na jakims forum) bylo napisane ze u nie ma squadu, bo zyz pojechal do Australii (!),
a nie do austrii ?

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 11:58 

Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', '')$this->bbcode_second_pass_quote('Tomejek', 'n')a jakiejsc stronie (chyba nawet na cb, albo na jakims forum) bylo napisane ze u nie ma squadu, bo zyz pojechal do Australii (!),
a nie do austrii ?

do Grajewa... :D

Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 12:03 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
n/c


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 12:25 
Kozak

Dołączył(a): 7 paź 2002, o 08:42
Posty: 1591
Lokalizacja: Nowy S
Karma: 39
też czytałem ten artykuł czy coś tam i z tego co pamiętam to pojechał do Australii :D
(tak więc Austria i Grajewo odpada :D)

_________________
Those who follow the path of the righteous shall have their reward :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 12:50 

Karma: 0
Kij z nimi ,i tak Nasi im by dokopali na neutralnym serverze.....


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 14:03 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
chciales powiedziec neutralnym podworku


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 17:23 
romek
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 20:47
Posty: 2331
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 29
$this->bbcode_second_pass_quote('|>3aTh'', '')$this->bbcode_second_pass_quote('mik', 'e') tam bio... przestali grac bo nie maja skladu i koniec. Zadne komentarze w takim stylu ze chcieli dac komus innemu szanse nie maja nic wspolnego z prawda... zapytaj sie chociazby moppy co o tym sadzi.

fakt, ale ladny mi "brak skladu". z tego co wiem to tylko fix zrezygnowal z gry...
No czyli brak skladu calkowity. Oni maja 4 graczy q2...

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, o 18:20 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
a chris,sly itd?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, o 11:03 
Przyczajony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2003, o 09:29
Posty: 40
Lokalizacja: Gda
Karma: 0
moze troche nie w topic ale nie bede specjalnie zakladal nowego a tutaj duzo mowi sie o synth, chlopaki poszli krok na przod w kierunku profesjonalnej gry online http://www.esports.pl/?id=post&post_id=4038
mysle ze to super sprawa i niedlugo bedzie coraz wiecej takich inicjatyw i moze w koncu w Polsce zaczna inaczej patrzyc na graczy
a wogole klan e-synth moze niezle pozamiatac na scenie bo w q2 to wiadomo jak graja ale wydaje mi sie ze dewizja q3 tez niczego sobie, niestety zupelnie nie orientuje sie co do innych gier

cos sie nie pochwalili :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, o 12:49 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
dywizja rtcw sobie dosc dobrze radzi
samo zaproszenie do euro cupa moze o tym swiadczyc


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2003, o 13:50 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
$this->bbcode_second_pass_quote('MoN-SooN', '
')A national team may never have more than [2 or 3 depending on the game] members of the same active [insert game/mod] clan playing at the same time. For this rule players are considered to still be members of any clan they've been a member of (no matter how briefly) after January 31st 2003. National captains are expected to know the full clan history of any player they wish to field; not knowing it will not be an excuse to break this rule. If any doubt is possible about the membership of a certain player in a certain clan (e.g. because of a try-out) then the captain must always get permission from the supervisor before using that player. There is no limit on how many members of the same clan can be registered with a national team.

hm nie wiem czy dobrze rozumiem, ale w meczu bedzie moglo wystapic max 2 lub 3 ludzikow z synth, am i right? to nas pociachali :D
smalle (*CB*) 22 Mar 18:11 Reply
It's a default nc rule, in our cup it'll be 3 or even 4, the uber admin just didn't fix this (i can't upload the rules myself).
:)

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza