[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 sty 2018, o 09:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Polish Duel League
PostNapisane: 17 mar 2003, o 00:22 

Karma: 0
http://pld.anomal.org/


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 00:29 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
czesc

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 08:10 
Kozak

Dołączył(a): 7 paź 2002, o 08:42
Posty: 1590
Lokalizacja: Nowy S
Karma: 39
Lucas remember me (wiesz o co mi chodzi) :)

_________________
Those who follow the path of the righteous shall have their reward :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 08:35 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
nadal potrzebni sa sedziowie

narazie jest hamster, niyo

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 08:52 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:45
Posty: 371
Lokalizacja: Gdansk
Karma: 0
"Sedziowie vokash , hamster , diefen, mik , bones beda przydzieleni do kazdej z grup." (C) pld.anomal.org ; poprawilem tylko literowke ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 08:53 

Karma: 0
e? wypisalem sedziow wczesniej myslalem nad 10 ale 5 wystarczy tak ze ta kwestia jest zamknieta


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 14:05 

Karma: 0
6. W sytuacji gdy drastycznie wzrosnie ping (posiadacze sdi i dzwoniacy telefon), lub nastapi awaria serwera:
- do 5 minuty meczu - mecz jest powtorzony z timelimit 15
- po 5 minucie meczu - mecz jest powtorzony z timelimit = pozostaly czas + 3 minuty, fragi z pierwszego meczu sumuja sie z dogrywka

BZDURA !
Przykladowa sytuacja:
Q2duel8 respawn przy rg :E podnosze sluchawke i mowie ze mam laga. Powtarzamy meczy i respawn przy rl (wygralem) !
Na telefon jest dobra opcja cl_maxfps 80 C:


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 14:10 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
r@fee napisał(a):
BZDURA !
Przykladowa sytuacja:
Q2duel8 respawn przy rg :E podnosze sluchawke i mowie ze mam laga. Powtarzamy meczy i respawn przy rl (wygralem) !
Na telefon jest dobra opcja cl_maxfps 80 C:

dokladnie
wystarczy zaliasowac sobie pod jednym klawiszem max_fps 90 (jak dzwoni telefon) i max_fps (tyle na ilu zawsze grasz) i jest ping normalny ale ja i tak bym wolal poprosic o hold bo przyzwyczajony jestem do wiekszej ilosci fpsow


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 15:53 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
to co proponujecie ?

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 16:00 

Karma: 0
Hold styknie :P


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 16:59 

Karma: 0
macie racje...
ale lepszy powinien wygrac niezaleznie do resu...
tak dam maxfps 80 bede mial ping 60 zamist 40 i obraz bedzie mi "latal" i mam tak grac ?
hold ok ale jam am tak ze mam tel mam aliasa na fps daje 80 czkeam czekam czekam i przykladowo mija 5 min i moze meni nagle wyjeabac wtedy msuze dac rexet kompa i wrocic. SLABO?
ale mysle ze bedzie ok i hold powinien wystarczyc
jednak powinien byc punkt w regulaminie odnosnie tego jak kogos wywali...


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 22:24 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 lip 2002, o 00:25
Posty: 2477
Lokalizacja: Poznan
Karma: 8
imho lucas right!

_________________
http://www.wdrewnieiwmetalu.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 22:30 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
ta... a jak sprawdzisz dlaczego kogos wyjebalo?
zjebany res i koles daje reset.

dobra, nie gram 1/1 wiec mnie to wali :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2003, o 23:48 
Kozak

Dołączył(a): 7 paź 2002, o 08:42
Posty: 1590
Lokalizacja: Nowy S
Karma: 39
grasz........

hujowy resp.......

wpisujesz nicka jednego z grających w turnieju w konsoli : error :D

i masz overflowed bez reseta (widziałem jak tak kolesie ode mnie z cafe robią)

eh tam pomysłowa młodzież :D

_________________
Those who follow the path of the righteous shall have their reward :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, o 00:05 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
jesli ktos jest na tyle zalosny zeby robic takie akcje to winszuje

zreszta to wyjdzie w praniu

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, o 00:12 

Karma: 0
sory ale tu nei gra a z b tylko czolowka polski zastanowcie sie co piszecie


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, o 00:19 
Kozak

Dołączył(a): 7 paź 2002, o 08:42
Posty: 1590
Lokalizacja: Nowy S
Karma: 39
spox, zreszta tu jest tak jak z tymi ip w plq2, spekulacje nic nie dadzą jak ktoś zechce oszukać organizatorów i przeciwnika to i tak to zrobi, a regulamin ma wyjaśniać pewne niejasności. Na szczęście jak powiedział Lucas mamy do czynienia z czołówką Polski i nie sądzę żeby tego typu akcje miały miejsce...............



(błędem z mojej strony było pisanie o tamtych kolesiach - swinka )

_________________
Those who follow the path of the righteous shall have their reward :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, o 14:52 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
. Ustawienia serwera :
tl 15 ,
powerups 0 , w przypadku q2dm8 powerups 1 dmflags 16 ,

jaki jest sens duela na dm8 z ps'em ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, o 15:18 

Karma: 0
taki jak na ptrip w momencie kiedy go wezmiesz nic sie nie dzieje jest poprostu wylaczony


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2003, o 16:39 

Karma: 0
Na ptrip jest power shield ?:E
A to nie jest czasami bandolier ?


Góra
   
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza