[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 26 cze 2019, o 21:18

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 4 maja 2011, o 18:06 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 14:07
Posty: 1040
Lokalizacja: Krynica
Karma: 66
sfinka GE GE

_________________
/Q2/ za serce chwyta czas mija


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 5 maja 2011, o 08:47 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 mar 2003, o 17:04
Posty: 324
Lokalizacja: ldz
Karma: 8
$this->bbcode_second_pass_quote('fiziek', 'd')laczego przegraliscie Pio ?


ja bym powiedzial, ze dlatego, ze next1 nie ma w plq2. Poza tym rowne dobre mecze.

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 6 maja 2011, o 15:26 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2003, o 20:02
Posty: 1265
Lokalizacja: mieszkasz?
Karma: 61
myślę że nie jestem osamotniony w stwierdzeniu że pio przegrał ten finał a przegrał go dużo wcześniej wywalając davida z repry
swinka

_________________
z rakietą Ci do twarzy


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 6 maja 2011, o 15:33 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2003, o 09:22
Posty: 4052
Lokalizacja: bstok
Karma: 216
chłopaki ładnie powalczyli, na pewno wstydu nie przynieśli

mnie tylko dziwi fakt, że w meczu tym wystąpiło więcej graczy z klanów nr 3 i 4 tego sezonu w Polsce, niż 1 i 2. całe v3 (mistrz eq2l i plq2) jest w składzie, a grał tylko pepek...

może reszta jest obecnie offline albo nie miała czasu, ale nie był to na pewno najlepszy lineup na mecz finałowy (assasin nie wiedział nawet że jest mecz, tyle tylko ze widział połączenie od Pio kiedy kimał)

z góry piszę, że to żaden żal czy napinka, tylko obiektywnie stwierdzam to co widzę :) tak to Pio rozkminił, jego sprawa, mecz był bardzo dobry i zacięty, a dwa fragi na korzyść Polski zamiast Szwecji na dm3 sprawiłyby pewnie, że nikt by niczego nie osądzał :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 7 maja 2011, o 00:48 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2003, o 17:42
Posty: 677
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 10
GG ladnie zagrane !

_________________
Q2 RULEZ !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 8 maja 2011, o 21:37 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
$this->bbcode_second_pass_quote('Feeble', '(')...)tak to Pio rozkminił, jego sprawa(...)


jeśli to ma byc JEGO sprawa, to nie ma mowy o tym, żeby REPREZENTOWAŁ polske...

tak tak, wiem, jest kapitanem i wie lepiej jak powinien wygladac sklad rep. ale czy aby na pewno?

jesli bawic sie w takie zabawy jak NDML to IMO kapitan powinien byc wybierany w bardziej adekwatny sposob do roli jaka pelni w trakcie reprezentowania naszego kraju...

to tak moje zdanie w kontekscie cytatu powyzej.
_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 9 maja 2011, o 19:05 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
ale masz problem z jego decyzja czy z faktem, ze jest kapitanem? bo to dwie rozne sprawy

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 9 maja 2011, o 19:58 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2003, o 22:43
Posty: 3027
Lokalizacja: lublin/warszawa
Karma: 65
gdybym mial problem z tym ze jest kapitanem to powinienem narzekac gdy temat powstal, prawda? myslalem ze cytat mowi wprost ze mam problem z decyzja/decyzjami a zwlaszcza jak febl napisal ze to JEGO SPRAWA jak reprezentuje nasz kraj... najbardziej mnie oburzylo stwierdzenie ze to jego sprawa...

IMO: reprezentowanie kraju powinno odbywac sie zgodnie z wola "kraju", zwlaszcza jesli kraj ma racje (np sprawa davida w rep). jesli ktos chce pisac ze TO JEST JEGO SPRAWA JAK REPREZENTUJE(jakie decyzje podejmuje) POLSKE, to zapraszam do zwyklej ligi, gdzie CL kreuje dany sklad wedle wlasnego widzimisi... moim zdaniem takie sytuacje nie powinny miec miejsca jesli wystawia sie sklad do reprezentacji calej polskiej sceny....

ps. zrazilo mnie rowniez umieszczenie opisu reprezentacji polski jako "Najlepsi z najlepszych" skoro np ostatnimi czasy dawid jest w czolowce graczy pod wzgledem aima, a do reprezentacji nie trafil. miejsce fasadina, executora czy Pio tez bym podawal w watpliwosc, ale za pozno zaczalem sie przygladac NDML (a zaczalem od finalu :D), stad tak spoznione opinie.

A jesli juz pytasz mnie o zdanie czy pio nadawal sie na kapitana to mialbym kilka zastrzerzen, ale to juz na to za pozno by o tym debatowac. by zaspokoic Twoja ciekawosc napisze, ze wydaje mi sie, ze Pio jako kapitan sie nie wykazal, jako ze w meczu finalowym na niektorych mapach dobrzy gracze siedzieli na obsie, zamiast grac (pepek na dm3, brak cln na dm7???). jako ze nie wiem jak wygladala sytuacja kadrowa przed kazda z map to tylko mi sie wydaje....

acha, moje opinie sa pod wplywem randomowo wypowiedzianego zdania ze Pio mial parcie na granie w finale, co w jakims stopniu moga potwierdzac screeny :)

nie zagotuj mi sie tylko Pio, to nie jest kampania przeciwko tobie jak to sobie czasem dopowiadasz.

_________________
dlaczego? ponieważ http://www.instantsfun.es/ballsofsteel


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 10 maja 2011, o 01:26 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 cze 2002, o 12:16
Posty: 2175
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 140
IMHO Purri już powinien przestać grać. Natepnym razem poslemy mu luczka by połamał mu ręce :D
EDIT. Nogi też, bo pewnie nimi też by srogo bił.

_________________
Console: d2 Irc: alt+z lover


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 11 maja 2011, o 05:58 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
:D <doddy>

_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 23 wrz 2011, o 00:43 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 paź 2004, o 10:34
Posty: 305
Lokalizacja: Radomsko
Karma: 5
http://q2scene.net/ndml/index.php?op=com&id=2595
nie chciałem zakładać nowego topica ; d


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: Reprezentacja Polski w Quake2
PostNapisane: 24 wrz 2011, o 13:51 
Mroczny

Dołączył(a): 20 mar 2005, o 19:17
Posty: 530
Lokalizacja: Białystok
Karma: 18
po nowym roku

_________________
te tam nie pierdol :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza