[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 17 wrz 2019, o 01:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: q2ace i plq2
PostNapisane: 13 paź 2002, o 16:41 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2002, o 21:38
Posty: 9
Karma: 0
mam pytanko... no sciagnalem se ta nawa wresje q2ace v 1.15 , models mam ok ale cos pieprzy ze failed CRC check (129) ; o co chodzi ?

_________________
=]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2002, o 22:02 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
wez sie odwirusuj na poczatek


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2002, o 22:07 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2002, o 21:38
Posty: 9
Karma: 0
nie mam zadnego wirusa :S ?

_________________
=]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2002, o 22:13 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
Nie wiem co to za błąd, ale powiedz mi koleszko, skąd mamy wiedzieć my czy masz wirusa?

$this->bbcode_second_pass_quote('naco', 'n')ie mam zadnego wirusa ?

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2002, o 23:01 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:05
Posty: 260
Lokalizacja: Krakow
Karma: 0
oni nie pal tyle naco to bystry chlopak i odpowiadajac na pytanie czy ma wirusa ponawia swoje pytanie co robic zapytajnikiem

osobiscie: nie mam kurwa jego pierdolona mac pojecia

dziekuje za uwage

_________________
Ala ma kota


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2002, o 10:04 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2002, o 21:38
Posty: 9
Karma: 0
hehe no nic... i tak thx, a tak w ogole cos tam powinna pisac czy tylko models - OK ?

_________________
=]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2002, o 10:09 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
Q2ace v1.15 - Models OK

To wszystko co powinno byc napisane.

Poczytaj tutaj http://www.savageforums.com/forumdispla ... forumid=73
Moze komus przytrafil sie juz ten błąd.

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2002, o 14:04 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2002, o 21:38
Posty: 9
Karma: 0
hmm thx ale chyba nic o tym aqrat tam nie ma :S , dobra tam ... pytanie do sedziow : bede mogl zagrac z tym bledem czy mam sie bawic w formaty? :mad: slonik aaa i jeszcze jedna wazny szegol : jak mialem q2ace v 1.12 to bylo all ok i nic nie burkal 8O :(

_________________
=]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2002, o 20:15 
Przyczajony

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:49
Posty: 60
Lokalizacja: Lezajsk
Karma: 0
kiedys mialem taki blad jak mialem gadu-gadu otwarte podczas gry:)
powaga
zamknij wszystko co smiga w tle i wtedy zobacz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2002, o 16:18 
Przyczajony

Dołączył(a): 8 sie 2002, o 23:30
Posty: 35
Karma: 0
no cze :D
ja tez to mam zadnych virow nie mam deaktywowalem wszystkie paki i nadal to jest moze dlatego ze zmienione dzwieki czy co?
w xani tesh to mam to mozna tak grac czy nie?
aha laseru blastera tez nie mozna zmienic?
aha2 proponuje zeby jeszcze w srodku meczu byly modele sprawdzane bo np w jakims folderze zaluzmy: "/czit" gostek wrzuci paka ze zmienionymi modelami a takze zrobi drugi folder "/noczit" i wrzuci standardowe modele zrobi aliasa typu:

alias jestem_lamo_1 "set game czit;alias jestem_lamo_n jestem_lamo_2"
alias jestem_lamo_2 "set game noczit;alias jestem_lamo_n jestem_lamo_1"

alias jestem_lamo_n "jestem_lamo_1"
bind klawisz_pedala "jestem_lamo_n"

osobiscie uzywam tekaiego czegos ale zeby zmieniac modele ludzikow[nie ma skinfiltera]
wiec zawsze atakuje na male biale
pozdroffka


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2002, o 16:23 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
i masz zbindowany klawisz_pedala ?

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2002, o 16:40 
Przyczajony

Dołączył(a): 8 sie 2002, o 23:30
Posty: 35
Karma: 0
qrdeee :SSS sfinka
ja nie a ty masz :D ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2002, o 18:59 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2002, o 21:38
Posty: 9
Karma: 0
eeeh mniejsza z pedalami ... nikt nie odpowiedzial na pytanie czy mozna bedzie z tym gownianym bledem zagrac w plq2?????? :?

btw [UF]Sn4il probowalem wyloczyc co sie da i nic :( dalej to samo :mad:

_________________
=]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2002, o 23:01 
Przyczajony

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:49
Posty: 60
Lokalizacja: Lezajsk
Karma: 0
Therefore a CRC fail could be something as simple as not extracting all the files from q2ace zip or renaming q2ace.exe to quake2.exe, to someone replacing our graphics dll?s with ones of their own choosing (i.e. wall hacks) or hex editing q2ace.exe or the q2chap.dll so that it does things more to their liking.

tak pisze na stronie q2ace...
nie wiem, wywal wszystkie niepotrzebne dll'e
wywal tez wszystkie pliki od xani i wtedy zobacz


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2002, o 23:40 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
na forum q2ace sa dziesiatki powodow kiedy moze wystepowac crc error, ale kolega naco mowi ze tam nic nie znalazl...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2002, o 12:32 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 20:47
Posty: 370
Lokalizacja: klikasz ?
Karma: 0
Z bledami grac nie wolno bez wyjatqw
pep mial wczoraj problemy i moosial wyjsc z serva i polowe paka wyjebac zeby moogl zagrac lige sfinka

_________________
bo s


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2002, o 18:38 
Slaby koles
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 paź 2002, o 21:38
Posty: 9
Karma: 0
wywalilem tamtego q2 (zostawilem tylko swojego paka) pozyczylem q2 od qmpla bez adnych upgrejdow ... xan ... q2ace itp ... sam czysty q2 , no i wwalilem tam swojego paka i zainstalowalem q2ace te najnowsze i ALL ok :):) :) :D :) ok thx 4 all

btw
MoN-SooN przejzjrzalem tylko tamta stronke o q2ace bo i tak mam naciagane 2 z anglika :( :?

_________________
=]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2002, o 23:45 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
spoko :D


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2002, o 01:35 
Przyczajony

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:49
Posty: 60
Lokalizacja: Lezajsk
Karma: 0
adminom serverkow radze dopuszczac tylko graczy z q2ace 1.15....
dosc dawno ukazal sie frq2.exe napisany przez goscia z brazylii ^Franck, ktory ladnie symuluje q2ace 1.13 a przy tym ma: aim-bota, wallhacka, speeda, radary i jakies inne pierdoly
wlazi bez problemow na serwy z q2adminem ponizej 1.25


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2002, o 14:56 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 wrz 2002, o 14:15
Posty: 148
Lokalizacja: Przeworsk
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('naco', 'w')ywalilem tamtego q2 (zostawilem tylko swojego paka) pozyczylem q2 od qmpla bez adnych upgrejdow ... xan ... q2ace itp ... sam czysty q2 , no i wwalilem tam swojego paka i zainstalowalem q2ace te najnowsze i ALL ok :):) :) :D :) ok thx 4 all


ja zainstalowalme jeszcze raz q2ace bez zadnego wywalania pakow itd i tez pomoglo ;)

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza