[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 17 wrz 2019, o 01:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Jakie proxy na lige ?
Ankieta wygasła 18 wrz 2002, o 11:21
biteme 12%  12%  [ 2 ]
q2ace i biteme 87%  87%  [ 14 ]
Liczba głosów : 16
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2002, o 21:11 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
q2ace and biteme (biteme to nie cheat??)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2002, o 21:22 
Slaby koles

Dołączył(a): 27 sie 2002, o 08:37
Posty: 7
Lokalizacja: Hajnowka ;p
Karma: 0
mi tam to obojetne czy ace czy biteme chytry


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2002, o 21:26 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('v3non', 'q')2ace and biteme (biteme to nie cheat??)

no ale pozwala na czity -nieblokuje nawet glupiego gl_clear 1 do tego gl_locpvs 1 i jusz sie ziora przez sciany
dlaczego niby gracze na biteme mieli by miec taka mozliwosc a ci na q2ace nie ?
_________________
gg:3434343 <:::nux:::[]xxxx()


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 01:50 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
q2ace only


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 01:53 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
zapomnialem dodac ze q2ace tylko dlatego bo w ace po wpisaniu p_commands wyskakuje ci chociazby zmienione modele w q2
w biteme tego chyba nie ma (choc nie jestem pewien)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 07:09 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
wedlug mnie uczestnicy ligi musza uzwyac q2ace lub biteme (wedlug mnie powinno byc tylko q2ace ale widze ze biteme ma duzo glosow)
dzisiaj na coolnet wszedl Vitez (koles z ctfa) z wallhackami i zbotami jakimis (odzielne .exe)
wiec musowo q2ace


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 10:53 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', 'w')edlug mnie uczestnicy ligi musza uzwyac q2ace lub biteme (wedlug mnie powinno byc tylko q2ace ale widze ze biteme ma duzo glosow)
dzisiaj na coolnet wszedl Vitez (koles z ctfa) z wallhackami i zbotami jakimis (odzielne .exe)
wiec musowo q2ace

ymm biteme nie -- ja moge wbic na serva ze speedhakiem -q2ace skutecznie blokuje takie bzdury a niesadze zeby ktos byl wstanie zauwazyc to ze jakis koles zwiekszyl sobie predkosc o 0.1 ablo o 0.2
tutaj zamieszczam link| http://nowanet.lub.pl/~nux/Q2hax.exe
uruchamiacie q2 potem tego progza ... np. wpisujecie w consoli timescale 1.2 i biegacie o 0.2 szbciej od innych -mam nadzieje to jest dobry powod zeby doposcic only q2ace
_________________
gg:3434343 <:::nux:::[]xxxx()


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 12:24 
Cukierkowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:28
Posty: 186
Lokalizacja: Gliwice
Karma: 3
dokladnie nux :> q2ace only , albo w lidze pojawia sie podejrzenia oszustw i przekretow a tego chyba nikt nie chce :)

_________________
Imperare sibi maximum imperium est


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 13:46 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:55
Posty: 308
Lokalizacja: Wolsztyn
Karma: 0
q2ace only


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 16:38 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
$this->bbcode_second_pass_quote('nux', '')$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', 'w')edlug mnie uczestnicy ligi musza uzwyac q2ace lub biteme (wedlug mnie powinno byc tylko q2ace ale widze ze biteme ma duzo glosow)
dzisiaj na coolnet wszedl Vitez (koles z ctfa) z wallhackami i zbotami jakimis (odzielne .exe)
wiec musowo q2ace

ymm biteme nie -- ja moge wbic na serva ze speedhakiem -q2ace skutecznie blokuje takie bzdury a niesadze zeby ktos byl wstanie zauwazyc to ze jakis koles zwiekszyl sobie predkosc o 0.1 ablo o 0.2
tutaj zamieszczam link| http://nowanet.lub.pl/~nux/Q2hax.exe
uruchamiacie q2 potem tego progza ... np. wpisujecie w consoli timescale 1.2 i biegacie o 0.2 szbciej od innych -mam nadzieje to jest dobry powod zeby doposcic only q2ace
a od czego jest q2admin albo bw-admin??

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 17:51 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
od tego zeby bronic przed cheatami
ale jak juz wczesniej napisalem na coolnetach nie ma chyba najnowszych zabezpieczen bo ludzie wchodza z wallhackami, zbotami czy speedbotami
wiec q2ace only


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 17:59 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', 'b')o ludzie wchodza z wallhackami, zbotami czy speedbotami




i xaniami C: C: C:
_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2002, o 18:12 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('v3non', '')$this->bbcode_second_pass_quote('nux', '')$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', 'w')edlug mnie uczestnicy ligi musza uzwyac q2ace lub biteme (wedlug mnie powinno byc tylko q2ace ale widze ze biteme ma duzo glosow)
dzisiaj na coolnet wszedl Vitez (koles z ctfa) z wallhackami i zbotami jakimis (odzielne .exe)
wiec musowo q2ace

ymm biteme nie -- ja moge wbic na serva ze speedhakiem -q2ace skutecznie blokuje takie bzdury a niesadze zeby ktos byl wstanie zauwazyc to ze jakis koles zwiekszyl sobie predkosc o 0.1 ablo o 0.2
tutaj zamieszczam link| http://nowanet.lub.pl/~nux/Q2hax.exe
uruchamiacie q2 potem tego progza ... np. wpisujecie w consoli timescale 1.2 i biegacie o 0.2 szbciej od innych -mam nadzieje to jest dobry powod zeby doposcic only q2ace
a od czego jest q2admin albo bw-admin??
czleniu chyba jak by jakis q2admin czy bw-admin blokowal przykladowo to co podalem to chyba bym tego niepisal nie ? a q2ace blokuje i z tego co wiem to q2ace z tym nieoficjalnym q2adminem bblokuje duzo duzo wiecej
_________________
gg:3434343 <:::nux:::[]xxxx()


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2002, o 11:13 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:28
Posty: 116
Lokalizacja: KRAKOW
Karma: 0
qrwa biteme :D ja na tym gram a nie na q2ace :D vote yes dla biteme

_________________
Fajny LukaszEK


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2002, o 14:54 
Luzny kolezka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 20:47
Posty: 370
Lokalizacja: klikasz ?
Karma: 0
q2ace only!

Imho wlaczenie z bind'a timer'a (Biteme!) troche nie pasooje do CZYSTEGO MECZU tp w k2rym powinien wygrac lepszy ...

_________________
bo s


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2002, o 15:42 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:15
Posty: 284
Lokalizacja: 3MIASTO
Karma: 8
w q2ace tez mozna se zrobic odliczanie w paq wiec jak ktos bedize kcial miec odliczanie to je bedzie mial...

_________________
Elite Mates rox ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2002, o 16:47 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
tak, ale nie moze wowczas steamowac do teammates'ow za ile sekund co sie pojawi.
jest oczywiste, ze z biteme kontrola nad powerupami jest znacznie lepsza.

zreszta timery pol biedy, chodzi glownie o hacki i zboty ktore biteme przepuszcza. moge sie zalozyc o kaste piwa, ze jak biteme bedzie dozwolone w lidze, to po paru meczach pojawia sie podejrzenia o cheaterstwo, a co za tym idzie: bluzgi i zjebana atmosfera


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2002, o 17:39 
Cichociemny

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:28
Posty: 116
Lokalizacja: KRAKOW
Karma: 0
biteme hmmm... co wam to przeszkadza nei rozumiem :D kiedys all graczy uzywalo xani ja nie nic do nich nie mowilem a teraz co sie dzieje to ja nie wiem :D qrda q2ace oks!! to bede tego uzywac w lidze nei ma sprawy ....

_________________
Fajny LukaszEK


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2002, o 14:21 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
optuje za betmie! w sporadycznychj wypdkach( ja: za chuj pana nie mgoe uruchodzmic q2ace, ani po reistalce:systemu, q2 i iinych peirdol) chyba ze jest ktos tak fajny ze po postwieniu ftepa z moim q2 uruchodzi :(

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2002, o 15:30 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:26
Posty: 3116
Lokalizacja: Poznan
Karma: 21
$this->bbcode_second_pass_quote('hamster', 'o')ptuje za betmie! w sporadycznychj wypdkach( ja: za chuj pana nie mgoe uruchodzmic q2ace, ani po reistalce:systemu, q2 i iinych peirdol) chyba ze jest ktos tak fajny ze po postwieniu ftepa z moim q2 uruchodzi :(


podaj objawy co masz z tym ace

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza