[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 17 wrz 2019, o 01:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Czy chcialbys wziac udzial w PLM-ie??
Ankieta wygasła 19 wrz 2002, o 08:36
nie 100%  100%  [ 7 ]
Liczba głosów : 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2002, o 19:08 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
ja z sdi nie mam zamiaru grac wbijam sie do lomzy ping 20 kompy 100fpsow a myszki jak klocki..:(, gdzie u siebie myszki cool kompy 400fpsow i ping 7 ale tylko na jednym servie 8O
btw anom to nawet nie smieszne i czemu zmieniles nick?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2002, o 19:26 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
smieszne jest to co pisze rikard !
btw. przed chwila obejrzalem sobie z ciekawosci wasz mecz z PLQ2 z klanem arena - czyli jednym z tych ktore miazdzycie na lanie :?
pingi mieliscie ponizej 60 wiec co sie stalo ? czemu na dm3 w 5tej minucie meczu przegrywaliscie 90:10 a w 15stej 150:4 ? hmm...n/c


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2002, o 20:10 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
dla mnie smieszne jest to ze riq (nie graja timow grajewo vs reszta) na necie twierdzi ze by jechal np 16v ze zbyszkiem na czele


no daj spokoj...

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2002, o 21:24 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
buahah mowisz o ty memczu z arena na 20 fpsach ?


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2002, o 22:03 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:36
Posty: 133
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('riQard', 'b')uahah mowisz o ty memczu z arena na 20 fpsach ?

20 fpsow? lol! s3trio 1mb nawet wiecej wyciagaS:
_________________
Wiesz co to basketbol? Gra


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2002, o 22:11 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
$this->bbcode_second_pass_quote('riQard', 'b')uahah mowisz o ty memczu z arena na 20 fpsach ?

tak mowie o tym meczo z arena, i co z tego ze mieliscie 20 fps? jakbyscie mieli po 150 to by wyglondalo niewiele lepiej

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 10:41 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
jakie ty jestes zalosny , kurwa bylo to juz na innym topicku ale powiem to jeszcze raz klawiatura na rowni z myszka ja tak nie moge .... nie mozna bylo rocket jumpa bo sie komp wieszal i mych nie wytrzymywala ... myszka i klawa siegaly mi pod szyje prawie nie tak jak w domq ......
i jak tu grac ? fps 20 ? ping 50 (nie moge nazekac na ping) nie siedzielismy obok siebie ..... glosno jak huj koles ciagnal i sluchal muze wiec troche skakal ........ nie slychac bylo jak ktos qada bral ... bez xani... bez paka .... bez bindow.. only cfg ... surich mowil ze siedzielismy na hujwoych kompach ...
a arena obok siebie .... krzycza przez cafe ..... woda itp .... swoje kompy paki ustawinia itp ..... i jak tu wygrac??? aha i ping 15 ....
na lanie u nas na naszych kompach by bylo to samo z nimi co znami w netkrafcie ...


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 11:17 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
o kurwa lol ty jestes jakis gupi ryszard
arena to jeden z najlepszych klanow w europie ( czolowe miejsce w ladderze CB ) i prawdopodobnie najlepszy w polsce i nie pierdol ze rozwalacje ich jak chcecie na lanie bo to jest zalosne jakby tak bylo to nawet na 20 fpsach nawiazalibysicie walke a nie popisywali trickami w stylu backfli to lava


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 14:00 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
lol najlepszy klan w europie ? bnauahah niech najpirew bedzie najlepszy w polsce ... wes na 20 fps to sie nieumyslnie skacze do lavy..


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 15:04 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
Przygladam sie waszej konwersacji :S i zabiore glos, bo widze, ze ktos tutaj pierdoli i to ostro...

[click-1] [click-2]

$this->bbcode_second_pass_quote('|>3aTh'', '(')...) arena to jeden z najlepszych klanow w europie ( czolowe miejsce w ladderze CB ) i prawdopodobnie najlepszy w polsce i nie pierdol ze rozwalacje ich jak chcecie na lanie bo to jest zalosne (...)


$this->bbcode_second_pass_quote('riQard', 'l')ol najlepszy klan w europie ? bnauahah niech najpirew bedzie najlepszy w polsce (...)
Kto wygral ostatnia edycje plq2?

Nic osobistego, wyluzuj.
_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 15:38 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:36
Posty: 133
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
ONI gg! :)

_________________
Wiesz co to basketbol? Gra


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 17:03 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
$this->bbcode_second_pass_quote('riQard', 'l')ol najlepszy klan w europie ? bnauahah niech najpirew bedzie najlepszy w polsce ... wes na 20 fps to sie nieumyslnie skacze do lavy..



nie napisal ze najlepszy tylko ze czolowy

jebie mnie jakis mecz na dm2, bylo dawno i nie prawda, co nie zmienia faktu ze jak weszlo by np cale grajewo (zalozmy z pingiem 15) na coolnety, a obok na 2 coolnet by weszlo cale A^ to wiecej ludzi by wolalo grac z A bo oni udowodnili ze sa dobzi, grajac ladnie w polsce i zagranica.



mozesz powiedziec ze nie macie pinga 15 i ni emozecie grac zagranica, ale kogo to obchodzi, tak samo ja nie moge dymac wariora 1/1 bo mam okno z widokiem na smietnik
_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 17:15 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
$this->bbcode_second_pass_quote('riQard', 'j')akie ty jestes zalosny , kurwa bylo to juz na innym topicku ale powiem to jeszcze raz klawiatura na rowni z myszka ja tak nie moge .... nie mozna bylo rocket jumpa bo sie komp wieszal i mych nie wytrzymywala ... myszka i klawa siegaly mi pod szyje prawie nie tak jak w domq ......
i jak tu grac ? fps 20 ? ping 50 (nie moge nazekac na ping) nie siedzielismy obok siebie ..... glosno jak huj koles ciagnal i sluchal muze wiec troche skakal ........ nie slychac bylo jak ktos qada bral ... bez xani... bez paka .... bez bindow.. only cfg ...

to jest ten wasz slawny lan?

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 18:34 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
eh to nie nasz slawny lan tylko netkraft


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 19:32 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
hmm. wiedzieliscie o meczu z około tygodniowym wyprzedzeniem wiec mogliscie zarezerwowac miejsca w cafe obok siebie i lepsze kompy, nie powiesz chyba ze w tej cafe sa kompy ktore wyciagaja tylko 20 fps, to by musialo byc chyba p100 software bo na moim zlomie wyciaga 2 razy wiecej :_


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 19:55 
Cukierkowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 22:27
Posty: 183
Lokalizacja: Pozna
Karma: 0
death pierdolisz

cyrix 166 wyciagal timedemo demo1 12fps


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 20:32 
Kozak

Dołączył(a): 17 cze 2002, o 21:37
Posty: 1629
Lokalizacja: Che
Karma: 2
nie pierdole :
p166mmx, 64ram, voodoo2 12mb - 32 fps w timedemo ( ale w rozdzielczosci 400x300)
w 640x480 jest chyba 23 albo 25 fps


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 21:04 
Fajny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 cze 2002, o 14:56
Posty: 805
Lokalizacja: G-wo
Karma: 1
tak sa 3 kompy lepsze na 1 siedzial surich na 2 koels ktory obslugiwal na 3 jakis koels co siciagal a reszta po 20 fps tamte moze 40


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 21:12 
Cichociemny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:36
Posty: 133
Lokalizacja: Bia
Karma: 0
riq co ty pierdolisz, na kazdym kompie w netcrafcie jest przynajmniej 50fpsow, ja jak tam czasem chodzilem to siadalem na kompie remiego bodajze, tam bylo 80fpsow, nie cielo, i mysz przejdzie...
jednym slowem ostro wyolbrzymiasz wszystko :O

_________________
Wiesz co to basketbol? Gra


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2002, o 21:13 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:47
Posty: 1966
Lokalizacja: Grajewo
Karma: 30
boshe zm o tym meczu bo nie ma o czym sie rozpisywac tam sie nie dalo grac i jestem fanem chlopakow z NTC ze wogole z tamtad graja..te kompy nadaja sie tylko do ircowania/zasysania ze wzgledu na lacze sa/byly 3 kompy na ktorych jest po 200fpsow w timerefresh..na tych co my gralismy w timerefresh bylo po 30-40 czyli zonk..wtedy kazdy gral na xani + pak + mycha..mychy nie moglem zabrac bo nie mialem zapasu..a tamte musialy zostac w cafe mojej..gralismy na bitme z jakimis czadowymi concharsami z kosmosu jakiegos..i moje fajne bindy broni miazdzyly say .muzzlefilter off i say .muzzlefilter on co chwila sam wiecej bym nabil fragow na pingu 200 i swoim kompie niz tam z pingiem 30-40..


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza