[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 19 paź 2019, o 18:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: anticheat
PostNapisane: 8 wrz 2017, o 16:27 
Czarnuch o_O
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2003, o 17:42
Posty: 677
Lokalizacja: Olsztyn
Karma: 10
otóż dzisiaj spotkał mnie niebywały problem, mianowicie chce sobie wejdz na serwer i wyskakuje mi brak pliku anticheat.dll. Nadmienie iz wczoraj wchodzilem sobie bez problemu, problemy podstawowe typu zegar w systemie, firewall itd sprawdzilem to nie to. Coz to moze byc ?

_________________
Q2 RULEZ !


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: anticheat
PostNapisane: 8 wrz 2017, o 21:17 
Czarnuch o_O

Dołączył(a): 7 paź 2003, o 17:30
Posty: 612
Karma: -41
Usuń czity od rula które dostałes. Teraz niestety antycheat wywala je :/

_________________
o kurwa ; o


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: anticheat
PostNapisane: 26 lis 2017, o 02:23 
Przyczajony

Dołączył(a): 27 lut 2003, o 00:25
Posty: 66
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 1
Siema ludziska ;-)

Mam ten sam błąd, co muszę zrobić? Co to -> "Usuń czity od rula".

Ja mam stare pliki i riq2....

Pozdrawiam. Q2 RULEZ !

_________________
siara siarzewski :]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: anticheat
PostNapisane: 26 lis 2017, o 13:48 
Kozak
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 kwi 2005, o 15:27
Posty: 1551
Lokalizacja: Grajewo
Karma: -69
musicie zrobic reset kompa, albo sie wylogowac i zalogowac. czasem nie da sie wejsc jak cos w tle jest odpalone


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: anticheat
PostNapisane: 27 lis 2017, o 11:42 
Przyczajony

Dołączył(a): 27 lut 2003, o 00:25
Posty: 66
Lokalizacja: Warszawa
Karma: 1
Nic to nie pomaga... odpalałem riq2 update... cos tam pobiera nowego... ale jak chce wejsc na serwer to mam ten komunikac ze nie mam pliku DLL, a on jest u nie...

_________________
siara siarzewski :]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: anticheat
PostNapisane: 30 lis 2017, o 12:55 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
Pomagają:

1. Reset komputera.
2. Dodanie folderu Quake 2 do wyjątków w Antyvirze.
3. Uruchamianie Quake 2 w trybie zgodności z Windows XP/7.
4. Synchronizowanie czasu systemowego z serverem NTP, tak żeby zegar wskazywał poprawną godzinę.

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł: Re: anticheat
PostNapisane: 2 gru 2017, o 12:08 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:03
Posty: 1235
Karma: 9
jeszcze pytanie jaki windows i jesli 10 to czy masz tego nowszego antyczita pod w10

_________________
pozdr Qiub


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza