[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 25 maja 2020, o 05:30

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: sciepa na domene
PostNapisane: 25 sie 2002, o 15:42 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
quake2.com.pl lub quake2.info


wystarczy 10 osob a na lebka wychodzi 18(com.pl) lub 14(info) zl

jesli bedzie wiecej to mniej




na kogo moge liczyc ?
oczywiscie jesli ktos nie chce/nie ma kasy a chcialby pomogac przy tworzeniu serwisu to n/p

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 15:58 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
na mnie, a moze by tak inna domene, np quake2.net, quake2.org? ile to kosztuje?

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 16:01 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:05
Posty: 260
Lokalizacja: Krakow
Karma: 0
Zawsze sie moge dozucic ale zanim bedzie ta sciepa to niech servis powstanie ... :) Bo raz Jarku byla na cos sciepa (BB) i ja pewnie przepiles ;)

_________________
Ala ma kota


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 16:07 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
wszystkie .com/net/org sa zajete


pozatym wlasnie sie kaplem ze jakis pacan zamowil na szybko quake2.com.pl :D

nie wiem kto, boja sie konkurencji ? :) :) :)

sama domena jest imho malo wazne , bo to bez ronicy czy bedzie quake2.info czy quake2.com.pl czy cos iinego



===

aaa spoko ze wtedy dostalem jakies 8 zl :D a kosztowalo by to na co sie zkladalismy jakies 20 8)

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 16:16 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
/me sie slozy i pomoze w prowadzeniu


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 16:47 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
zloze sie i pomoge tylko powiedzcie ile i kiedy :)

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 20:24 
Przyczajony

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:49
Posty: 60
Lokalizacja: Lezajsk
Karma: 0
jak chcecie jakas domenke com/net/org - zalatwie od reki.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 20:47 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
w jakim sensie

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 21:50 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('anomal', 'w') jakim sensie

w takim sensie ze mi zalatwil domenke na domowego kompa nux.quakestras.com :D no dobra delegowal tylko ale tesz fajnie :D

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 22:24 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
dziekuje, postoje

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 22:26 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:55
Posty: 308
Lokalizacja: Wolsztyn
Karma: 0
to jest subdomena a nie domena


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 23:33 
Przyczajony

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:49
Posty: 60
Lokalizacja: Lezajsk
Karma: 0
mowilem o domenie
$this->bbcode_second_pass_quote('', 'w') jakim sensie

wybierasz domenke, ja zalatwiam... .
masz swoje konto do ktorego masz tylko Ty dostep i robisz z nia co chcesz

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 23:45 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
wole kupic i miec to u siebie na servie

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 23:47 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('FiDO', 't')o jest subdomena a nie domena

po co to napisales ?

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2002, o 23:50 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('anomal', 'w')ole kupic i miec to u siebie na servie

lol on chyba mial na mysli ze masz konto do wlasnie ustawienia sobie wszystkiego zwiazanego z domena -gdzie ma byc itd. a nie to o czym ty myslales ze bedzie na jego serwie czy cos a ty bedziesz mial tylko tam konto

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2002, o 00:23 
Przyczajony

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:49
Posty: 60
Lokalizacja: Lezajsk
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('nux', '')$this->bbcode_second_pass_quote('anomal', 'w')ole kupic i miec to u siebie na servie

lol on chyba mial na mysli ze masz konto do wlasnie ustawienia sobie wszystkiego zwiazanego z domena -gdzie ma byc itd. a nie to o czym ty myslales ze bedzie na jego serwie czy cos a ty bedziesz mial tylko tam konto

dokladnie... masz konto u registrara domeny i tam sobie ustawiasz nameservery i inne pierdoly

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2002, o 00:49 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 23:55
Posty: 308
Lokalizacja: Wolsztyn
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('nux', '')$this->bbcode_second_pass_quote('FiDO', 't')o jest subdomena a nie domena

po co to napisales ?
$this->bbcode_second_pass_quote('nux', 'w') takim sensie ze mi zalatwil domenke na domowego kompa nux.quakestras.com
Twierdzisz, ze to jest domena?? No chyba, ze faktycznie wybrales sobie nazwe nux.quakestars to sory...

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2002, o 02:30 
Cukierkowy

Dołączył(a): 9 sie 2002, o 22:11
Posty: 241
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('FiDO', '')$this->bbcode_second_pass_quote('nux', '')$this->bbcode_second_pass_quote('FiDO', 't')o jest subdomena a nie domena

po co to napisales ?
$this->bbcode_second_pass_quote('nux', 'w') takim sensie ze mi zalatwil domenke na domowego kompa nux.quakestras.com
Twierdzisz, ze to jest domena?? No chyba, ze faktycznie wybrales sobie nazwe nux.quakestars to sory...
chyba qrwa napisalem ze delegowal mi tylko umiesz czytac ?

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2002, o 02:31 
cze
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 21:21
Posty: 1339
Lokalizacja: Gda
Karma: 24
snail, ja poprosze domene oni.org

_________________
http://cze.pl


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2002, o 09:28 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
ty to rejestrujesz na jakiejs stronie jak kiedys namezero.com ?

1. mozesz przerejestrowac domene na moj server i moje dnsy ?
2. czy jestem PRAWNYM wlascicielem domeny
3. czy mozna zrobic revdnsa

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza