[ Fajny Board ] Forum Quake2

Quake 2 umarł
Teraz jest 24 sie 2019, o 23:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2002, o 09:30 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
w opisie klanow jest NeveRIDe zamiast NeveRiDe

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2002, o 10:12 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
$this->bbcode_second_pass_quote('ZimZum', '')$this->bbcode_second_pass_quote('mkuh', 'j')a bym zmienil to dodawania komentarzy
dziwne i ciezko sie polapac


taa takie w stylu gracz.net byly najlepsze.


http://q2.anomal.org/article.php?story= ... 7#comments


C:


tzn stare komentarze ejszcze beda po staremu
a nowe po nowemu C:
_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2002, o 21:14 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:22
Posty: 1348
Lokalizacja: Kusięta/Wrocław
Karma: 44
"wspolnie z maTim i Tygryskiem postanowilismy zalozyc wlasny klan mialo to miejsce 22 wrzesnia 2002 roku"
ty chyba jest blad bo ak chyba niezostalo zalozone w 2002 roku :)


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2002, o 22:08 
Mlodziezowy

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:15
Posty: 284
Lokalizacja: 3MIASTO
Karma: 8
"jednkaze po zakonczeniu mistrzostw polski, zmienilismy nazwe na Elit Mates"
Nie "Elit" tylko "Elite" :D

"OSIAGNIECIA - cwiercfinal mistrzostw polski w 2001 roku".
a nie w roq 2002? 8O

No i "3M" a nie "3m"

swinka

_________________
Elite Mates rox ;]


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2002, o 03:41 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
$this->bbcode_second_pass_quote('re5pekt', '
')
http://q2.anomal.org/article.php?story= ... 7#comments


C:


tzn stare komentarze ejszcze beda po staremu
a nowe po nowemu C:

wlasnie o to mi chodzilo
slonik

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2002, o 08:51 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
poprawilem 3M, neverminda, rok zalozenia ak i dodalem brakujace "/" w pakach

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2002, o 08:59 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
DALCZEGO:a) daliscie klany jak nie skonczylem
b) zrbiliscie bledy ktorychja nie zrobilem ?:S

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2002, o 09:31 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
:P

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2002, o 15:02 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 19:53
Posty: 5730
Lokalizacja: znienacka
Karma: 272
Haslo zostalo wyslane i powinienes go wkrotce otrzymac. Postepuj zgodnie ze wskazowkami w wiadomosci. Dziekujemy za korzystanie z serwisu Q2.tv

_________________
The computer is your friend. Trust the computer.


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2002, o 15:37 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
ja tlumaczenia nie robilem 8)

ale poprawie C:

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2002, o 09:38 
Cukierkowy

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:59
Posty: 212
Lokalizacja: GL
Karma: 0
tylko jedna uwaga - dlaczego wszystkie teksty są bez polskich ogonków -to chyba nie kłopot od czasu do czasu wcisnąć ALT


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2002, o 12:38 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
nie dziala kukis, irytujace jest ze co 1h musze rposic o przesalnie hasla ponownie bo stare jush nie dziala :( , nie wspomne ze czsami strona laduje sie pol roku i potemi tak widac tylko 1/29 komentarzy :P

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2002, o 14:25 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
mozektos ci robi psikusa i wpisuje ksywe hasmter i klika - zapomnialem hasla


:D

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 paź 2002, o 14:27 
Naczelna zrzeda sceny Q2/Q4
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 20:29
Posty: 1691
Lokalizacja: stolyca
Karma: 25
gupi jestes! napraw to bo ja ci zrbie psiegokutasa D:

_________________
Niech kołowrotek będzie z wami!


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2002, o 10:39 
Cukierkowy

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:59
Posty: 212
Lokalizacja: GL
Karma: 0
$this->bbcode_second_pass_quote('', 'i')rytujace jest ze co 1h musze rposic o przesalnie hasla ponownie bo stare jush nie dziala

ja też tak miałem

update: już działa dobrze 8)

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2002, o 15:03 
Cukierkowy

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 09:59
Posty: 212
Lokalizacja: GL
Karma: 0
komentarze po wpisaniu nie pojawiają się automatycznie - cenzura sux


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2002, o 15:30 
Kozak

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 18:27
Posty: 6753
Karma: 172
a kliknales Przeslij komentarz
czy tylko podglad ?

:D

nie ma zadnej cenzury chlopie

_________________
get rich or die tryin


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2002, o 05:03 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
pakujcie demka zipem, a nie rarem


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, o 15:49 
Mlodziezowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2002, o 22:57
Posty: 344
Lokalizacja: B-stok
Karma: 7
link do wywiadu rafiego z anomalem nie dziala :?
a i w tekscie q2ace trza poprawic "Wyswietla licznik wyswietlanych fps " na Wyswietla licznik fps, bo tamto to hujowo niegramatycznie napisalem .) chytry


Góra
 Zobacz profil Offline  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, o 18:21 
Kozak

Dołączył(a): 15 cze 2002, o 16:37
Posty: 2962
Karma: 22
$this->bbcode_second_pass_quote('Dive', 'l')ink do wywiadu rafiego z anomalem nie dziala :?

u mnie dziala
- chyba ze ktos juz poprawil

Góra
 Zobacz profil Offline  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
katalog stron controlwebs.pl i www.netcatalog.pl zaprasza